Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Giordan Watson: „Suntem pregătiți pentru duelul cu CSU Sibiu”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
02.02.2014

Giordan Watson, baschetbalistul american din lotul Energiei Rovinari, se declară optimist în privința confruntării de mâine cu CSU Sibiu din Sala Sporturilor „Transilvania”. Partida dintre cele două echipe va fi transmisă în direct de postul DigiSport 2, începând cu ora 18:00. 

„Mă aștept la un meci dificil împotriva Sibiului, se vor întâlni două echipe foarte bune. Am avut un joc echilibrat împotriva Clujului și mă aștept să se întâmple acest lucru și în confruntarea de luni. CSU Sibiu are jucători puternici, așadar vom fi nevoiți să jucăm în forță, împreună, ca o echipă. Părerea mea este că adversarii noștri din această echipă stau cel mai bine la capitolul extremelor, acolo unde au jucător foarte puternici, iar tot ceea ce ne rămâne nouă de făcut este să încercăm să-i oprim, să nu le dăm șansa de a prinde un meci mare”, a punctat Watson pentru TotalBaschet.

De asemenea, jucătorul grupării oltene a vorbit și despre înfrângerea suferită în fața Clujului și despre accidentarea pivotului Dalibor Djapa. 

„Am suferit o înfrângere cu greutate în meciul din etapa trecută în fața celor de la ”U” BT Mobitelco, însă adevărata pierdere a fost accidenarea pivotului nostru, Dalibor Djapa. Cu toate acestea, noi suntem pregătiți pentru duelul cu CSU Sibiu, nu putem sta să ne gândim la ceea ce a fost, trebuie să privim înainte”, a încheiat conducătorul de joc.

Înaintea întâlnirii de mâine după-masă, Energia Rovinari are la activ 24 de puncte, cu un bilanț de 9 victorii și 6 înfrângeri, în timp ce Sibiul are 27 de puncte, cu 12 victorii și 3 înfrângeri.

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!