Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Giordan Watson: „Trebuie să venim pregătiți”

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
09.12.2017

giordan watson u bt cluj

U-BT Cluj-Napoca joacă astăzi în sala „Mihai Viteazu”, unde acum 7 luni reușea, fără drept de apel, să câștige finala campionatului, scor 3-0. Cele două echipe se întâlnesc pentru prima dată în acest sezon, în etapa a opta a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Fundasul celor de la U-BT și al echipei naționale a vorbit pentru Total Baschet despre duelul de astăzi cu CSM Steaua.

Lucrurile au decurs foarte bine la Cluj până acum. Creștem că echipa pe zi ce trece și devenim din ce în ce mai uniți. Ne așteptăm că steliștii să fie pregătiți să lupte pentru a câștiga acest meci. Au o echipa bună și o mândrie mare fiind Steaua, deci trebuie să venim pregătiți. Fiecare echipa are plusurile ei. Cred că este important să fim pregătiți pentru o luptă grea și multă competitivitate.”

In acest sezon, Giordan Watson are 14 puncte, 1.6 recuperări și 4 pase decisive pe meci, pentru un indice al eficienței de +16.4.

Partida din această seară dintre CSM Steaua Eximbank și U-BT Cluj-Napoca se joacă de la ora 20:00 și va fi transmisă în direct pe DigiSport2.

*foto: facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!