Stiri Vulturi

Giordan Watson a plecat în catonament cu U BT Cluj. România va rămâne fără jucător naturalizat

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
20.08.2017

U BT Cluj-Napoca are programat primul cantonament din acest presezon în perioada 20 august – 1 septembrie. Giordan Watson va face deplasarea la Cheile Grădiștei cu campioana României, după cum a anunțat u-bt.ro. Jucătorul american s-a pregătit alături de România în vederea EuroBasket 2017, însă nu a primit încă pașaportul românesc și a plecat cu formația de club în cantonament.

România va rămâne cel mai probabil fără jucător naturalizat la EuroBasket 2017. Primele două opțiuni, Scottie Wilbekin și D.J. Cooper au căzut, iar Giordan Watson era singurul jucător rămas în calcule pentru naturalizare. Din informațiile noastre, Giordan Watson nu a făcut deplasarea la Riga în speranța că va reuși să obțină pașaportul, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Mai există șanse mici ca Watson să primească pașaport românesc, iar dacă acest lucru nu se va întâmpla la începutul săptămânii viitoare, cu siguranță România va rămâne fără jucător naturalizat la EuroBasket 2017.

Lotul lui U BT Cluj-Napoca care a făcut deplasarea în cantonament: Andrei Mureșan, Camil Berculescu, David Vida, Anders Teir,  Vaidas Kariniauskas, Ousmane Barro, Andrei Calnicenco, Giordan Watson, Zeljko Sakic, Lasan Kromah, Henry Domercant. 

Total Baschet punea sub semnul întrebării naturalizare lui Giordan Watson încă de acum două săptămâni, iar articolul respectiv poate fi accesat AICI.

13 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    minunat
    Felicitari FRB pentru inca o proba de profesionalism.
    Speachless.

    cu 6 ani în urmă (20.08.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    Uluiala
    Ce amatori!!! Nu eu nici un argument.
    Sunt zeci de mii de copii care practica baschetul si nu se alege nimic de ei, se pierd pe drum....din vina cui???!!!!

    cu 6 ani în urmă (20.08.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    Adrian.or
    Deci Watson va conta ca strain la Cluj in sezonul viitor? Sau isi ia pasaportul oricum.

    cu 6 ani în urmă (20.08.2017)
    • CSM CSU Oradea Oldtimer:

      Pasaport
      ca sa faca ce? ... ..vant la carbuni cand face barbeque?
      Pentru salariul de lot national si, mai ales, bile rosii la "pedigree"-ul sportiv ptr. reusitele ca om de baza in nationala RO, ca supliment la ce va acumula de la U-BT, poate merita sa-si mai asume o cetatenie....
      Altfel....

      cu 6 ani în urmă (20.08.2017)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Adrian.or
      Atunci Clujul are deja 7 straini.

      cu 6 ani în urmă (20.08.2017)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    Rusine !!!
    Sa nu reusesti pt binele tarii ( nu-i un cuvant mare din moment ce jucam in GRUPELE CE la CLuj )sa rezolvi o biata naturalizare, asta da incompetenta, rusine, rusine, rusine !!! In fapt vom pierde penibil in toate meciurile, fara Watson batandu-ne si ungurii, care il vor avea in echipa pe Adam Hanga, proaspat transferat la Barcelona . Chiar am ajuns sa fim idiotii batranului continent !

    cu 6 ani în urmă (20.08.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea DonDiablo :

    DonDiablo
    Tenter acuma o să ai scuza că nu ai ce ți-ai dorit.Vă dăți seama daca contra Letonia a jucat cu Petrisor 1 care la 26 ani nu stie arunca o libera.Cu Watson poate aveai o mică şansa cu Ungurii sau dc nu Cehia care stateau în Satoranski.Vai de steaua noastra.

    cu 6 ani în urmă (20.08.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      CAre stea.... ca si la aia i-au picat colturile......!

      cu 6 ani în urmă (20.08.2017)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    !
    Comptenta acestor deosebiti si infiorator de buni menegeri care pastroresc destinele baschetului romanesc trazneste din nou o palma pe fata sportului romanesc! Dupa ce ca la carma si responnsabili de umilinta pe care noi clujenii o vom indura au numit doua furuncule purulente pe post de "antrenori" dar mai degraba specialisti in scarpinatul la urmasi si ragete dezarticulate (sa nu uitam batutul din copite) acuma au lovit din nou si au demonstrat ca prostia este o calitate absolut fantastica, calitate carora le lipseste cu desavarsire, intelectul lor fiind inferior chiar si unei stele de mare sau castravete de mare! Oare de ce mama dracului se organizeaza la Cluj Eurobasket? Chiar trebuie sa induram umilinta asta???????

    Oare de ce nu exsista o serie, lunga de demisii de onoare? Sau Onoarea este ceva prea uman pentru stele de mare si castraveti de mare?

    P.S. Imi cer scuze daca nu am fost cel mai coerent, imi cer scuze daca am mancat semne de punctuatie dar......

    cu 6 ani în urmă (20.08.2017) Raspunde
  • tzontzolino :

    re
    nu contest baietii de la federatie dar asta se intampla cand pui fosti sportivi,fosti medici, fosti militari etc in pozitii unde manager ar trebui unul special instruit.

    cu 6 ani în urmă (20.08.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    cred ca au mare
    cautare acum biletele follow my team 😆

    Vai, vai ce shtow o sa fie...

    cu 6 ani în urmă (20.08.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      oare
      ...nu puteai sa alegi Spania la achizitia biletelor follow my team...?

      cu 6 ani în urmă (20.08.2017)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      posibil
      ma refeream la suporterii romani si echipa Romaniei.
      In orice caz, cred ca multa lume vine sa vada celelalte echipe la joc, mai putin echipa RO..

      cu 6 ani în urmă (20.08.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!