Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Giordan Watson, cel mai bun om al Energiei Rovinari în înfrângerea de la Sibiu

Radu Bărăian

Radu Bărăian
04.02.2014

Giordan Watson a fost cel mai bun om al Energiei Rovinari, în meciul pierdut de aceștia pe terenul liderului de la CSU Sibiu, scor 71-75. Partida dintre cele două formații a contat pentru etapa cu numărul 16 a Ligii Naționale de Baschet Masculin. 

Conducătorul de joc de peste ocean a petrecut pe parchet 33 de minute, timp în care a marcat 14 puncte, având de asemenea și 6 recuperări, 5 pase decisive, o intercepție și o minge pierdută, pentru un total la eficiență de 20 de unități, fiind cea mai bună cifră din lotul oltenilor, respectiv a 3-a a încleștării. Cele 14 puncte marcate de către Watson au venit pe mâna a 5 reușite din 8 din interiorul semicercului, 1 din 3 de la mare distanță, respectiv 1 din 1 de la linia de libere. 

Watson are medii în acest sezon de 13.0 puncte înscrise pe partidă, 5.8 pase decisive, 1.9 recuperări și 17.3 unități în dreptul eficienței. 

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!