Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Giordan Watson, dunk exploziv în meciul cu CSU Sibiu! (Video+Foto)

Eduard Popa

Eduard Popa
29.04.2018

watson dunk sibiu cluj

U-BT Cluj a reușit o prestație excelentă în derby-ul campionatului din ultima etapă a sezonului regulat. Clujenii au câștigat pe terenul lui CSU Sibiu, scor 88-70.

Tonul a fost dat din startul partidei de către clujeni, când veteranul Giordan Watson a reușit un dunk uluitor. Conducătorul de joc înalt de numai 1m78 a trecut pe lângă Mirel Dragoste și apoi s-a înălțat spre coș, în ciuda opoziției lui Monyea Pratt și Chris Cooper.

Giordan Watson a și postat dunkul pe instagram cu mesajul „M-am șocat singur cu reușita asta. Lăsați-mă să mă bucur de ea, că nu mă veți mai vedea prea curând reușind așa ceva!”, a fost mesajul lui Watson, însoțit de mai multe emoji-uri.

Postarea a fost un motiv pentru ca adversari sau colegi de-ai săi de la echipa de club sau de la naționala României să laude reușita conducătorului de joc. Printre ei se numără Emi Cățe, Vlad Moldoveanu, Will Franklin, Zeljko Sakic, Filip Adamovic, Bill Amis, Vaidas Kariniauskas, Jordan Burgess, șamd.

De departe cea mai amuzantă reacție a fost a lui Moldoveanu, care i-a spus lui Watson că inelul la acel coș este mai jos și de aceea a putut să dea slam dunk. Căpitanul naționalei a fost secondat de fostul jucător al Stelei, Bill Amis, care susține și el că acel inel e mai jos la Sibiu.

comentariu moldoveanu

comentariu bill amis

Pe lângă acest slam dunk, Giordan Watson a reușit per total o partidă foarte bună la Sibiu, cu 16 puncte și 3 pase decisive.

După această victorie, U BT Cluj a terminat pe locul 1 sezonul regulat și va juca în prima rundă de playoff contra celor de la Phoenix Galați.

*foto: u-bt.ro/Manases Sandor

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    ce sa faci?
    Slab jucator :))

    Vb aia...mama prostilor e insarcinata tot timpul 😉

    cu 5 ani în urmă (29.04.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!