Stiri Vulturi

Giordan Watson, principalul marcator al României în eșecul cu Croația

Radu Bărăian

Radu Bărăian
02.07.2018

România a pierdut partida de pe teren propriu cu puternica reprezentativă a Croației, scor final 63-90, și a ratat calificarea în faza următoare a preliminariilor FIBA World Cup 2019. Cei mai buni jucători ai naționalei noastre în acest meci au fost Giordan Watson, Emi Cățe, Alexandru Olah și Nandor Kuti. 

Americanul cu dublă cetățenie Giordan Watson a fost principalul marcator al tricolorilor în fața Croației, având în cele 37 de minute petrecute pe parchet un total de 20 de puncte, la care a mai adăugat 8 pase decisive, 2 recuperări, 1 intercepție, dar și 4 mingi pierdute, totul pentru un indice la eficiență de 17 unități. 

Cel mai eficient jucător al „vulturilor” a fost tânărul Emi Cățe, care în aproape 29 de minute jucate a fost foarte aproape de a-și trece în cont un double-double cu 9 puncte și 12 recuperări. Internaționalul român a mai avut de asemenea și 2 pase decisive, 1 capac, 1 intercepție, 2 mingi pierdute, totul pentru un indice al eficienței de 20 de unități. 

Alexandru Olah, autor a 10 puncte și 3 recuperări cu 14 unități la eficiență, respectiv Nandor Kuti cu 12 puncte, 2 pase decisive și 5 la eficiență au fost următorii remarcați din lotul tricolorilor. 

Celelalte puncte ale României în ultimul meci din cadrul preliminariilor au venit pe mâna sportivilor Bogdan Nicolescu 5, Bogdan Popa 3, Iulian Orbeanu 2 și Anton Diaconescu 2. 

*Foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!