Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Giorgos Tsiaras, contribuție majoră la victoria lui Gaz Metan în fața Craiovei

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
12.01.2014

Giorgos Tsiaras a fost cel mai bun jucător în meciul câștigat după prelungiri de Gaz Metan Mediaș  în fața lui SCM Universitatea Craiova, 97-88.

Extrema de forță a ardelenilor a contribuit cu 26 de puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive în 38:05 minute de joc, pentru 27 la eficiență . Acesta a avut 6/9 la aruncările de 2 puncte, 2/4 la cele din afara semicercului și 8/10 la libere.

De remarcat este faptul că Tsiaras a reușit 2 minute senzaționale în sfertul 3 al confruntării, când a adus Mediașul la conducere, de la -4 la +6. Grecul a marcat nu mai puțin de 12 puncte consecutive pentru Gaz Metan (două coșuri de la distanță și două de sub panou). Astfel, de la 44-48 după 22:05 minute scurse din partidă, trupa lui Marcel Țenter a întors scorul și a trecut la conducere, 56-50, în doar 2 minute și 12 secunde.

Această perioadă s-a dovedit a fi foarte importantă în deznodământul întâlnirii. Deșii craiovenii au reușit să revină la conducere mai apoi, pentru Mediaș ar fi fost foarte greu să revină și să ducă meciul în prelungiri fără acea descătușare a grecului.

Tsiaras are medii de 11.6 puncte, 3.8 recuperări și 2.6 pase decisive în Liga Națională. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!