Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Glume pe facebook între foștii coechipieri de la Energia

Eduard Popa

Eduard Popa
09.10.2017

troupe watson

Foștii componenți ai Energiei Târgu-Jiu, Porter Troupe și Giordan Watson, ajunși între timp la BCM U FC Argeș Pitești și U BT Cluj-Napoca, au jucat pentru prima oară unul împotriva altuia în acest sezon.

Echipa lui Troupe nu a putut ține ritmul cu campioana en-titre și au pierdut cu scorul de 85-58. După meci, jucătorul lui BCM U Pitești a postat mai multe poze, plus un mesaj adresat fanilor, dar și fostului său coechipier, Giordan Watson.

watson troupe

„Câștigi sau pierzi. Ador faptul că sportul te învață multe lucruri valoaroase. Seara trecută a fost una dură, dar pe care o apreciez. De asemenea, a fost o plăcere să joc împotriva fratelui meu, Giordan Watson. Promit că o să ne revanșăm”, a scris Troupe pe facebook.  

La una dintre pozele care îl înfățișau pe Troupe apărat de Watson, a comentat și fostul lor antrenor de la Energia, Antonis Constantinides. A urmat un dialog savuros:

„Antonis Constantinides: Domnule Watson, mai aproape, vă rog. Trimite-l în tușă.

Porter Troupe: Hahaha, stă prea departe, domnule antrenor.

Giordan Watson: Îl las să dribleze cu mâna dreapta, viața e frumoasă.”

watson troupe

Constantinides a fost antrenorul lui Watson și Troupe la Energia Târgu-Jiu, în sezonul 2014/2015. În acea stagiune Energia a jucat în Final Four-ul EuroChallenge, unde a terminat pe locul trei. De asemenea, a terminat acel sezon pe locul trei în LNBM.

 Giordan Watson a jucat la Energia timp de două sezoane, în care, pe lângă performanțele din 2014/2015, a mai bifat și o Cupă a României în 2013/2014.

În schimb, Porter Troupe s-a confundat cu Energia Târgu-Jiu, pentru care a evoluat din 2008/2009 până în iarna lui 2016, cu două pauze, o jumătate de an în Cipru și una în Liban. Troupe a plecat în 2016 la Steaua, din cauza problemelor financiare de la Energia.

Următorul duel dintre Troupe și Watson se va juca în etapa a XII-a, în Trivale.

*foto: facebook Porter Troupe / Lucian Călinescu/ Manases Sandor

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!