Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Glyniadakis și Negoițescu, suspendați. Biroul Executiv a validat decizia Comisiei de Disciplină

Radu Bărăian

Radu Bărăian
13.05.2015

Biroul Executiv al Federației Române de Baschet a aprobat marți, 12 mai, cu 6 voturi pentru și o abținere, decizia Comisiei de Disciplină în cazul baschetbaliștilor Andreas Glyniadakis (Energia Târgu Jiu) și Vlad Negoițescu (Asesoft Ploiești). Cei doi au fost implicați în incidentele de la finalul Meciului 3 din semifinala LNBM.

Așadar, decizia Biroului Executiv al FRB este definitivă și executorie, sancțiunile celor doi sportivi fiind următoarele: 

-Suspendarea pentru 2 etape și sancțiune pecuniară în valoare de 1.000 de euro a jucătorului Andreas Glyniadakis pentru provocare și lipsă flagrantă a comportamentului sportiv la adresa adversarului. S-a ținut cont de faptul că sportivul este recidivist.

-Suspendarea pentru 1 etapă și sancțiune pecuniară în valoare de 500 de euro a jucătorului Vlad Negoițescu pentru amenințări și lipsă flagrantă a comportamentului sportiv la adresa adversarului.

Astfel, Glynidakis va rata primele două meciuri ale finalei mici dintre Energia și Steaua și va reveni pe parchet doar în cazul în care seria este trimisă în decisiv. De cealaltă parte, Negoițescu nu are drept de joc în partida inaugurală a finalei dintre CSU Asesoft Ploiești și BC Mureș 

*Foto: Andi Popescu (csenergia.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!