Stiri

Golan Gutt: „Am reușit să facem istorie. Suntem pentru prima oară în grupele unei competiții europene”

David Istrate

David Istrate
10.10.2018

U-BT Cluj-Napoca a reușit să se impună în returul dublei manșe cu Ironi Ness Ziona, însă echipa din Israel s-a calificat mai departe datorită victoriei la 13 puncte de pe teren propriu. În urma acestei partide, echipa antrenată de Nadav Zilberstein a pătruns pentru prima oară în grupele unei cupe europene.

La conferința de presă organizată după încheierea meciului, Golan Gutt a dezvăluit impresiile sale despre această confruntare cu U-BT Cluj-Napoca.

„Echipa Clujului este una foarte bună, dar noi am venit pregătiți și am făcut tot ce am putut în această seară. Am știut când e nevoie să forțăm puțin și când nu, prin urmare cred că toată lumea a văzut că suntem capabili să jucăm în FIBA Europe Cup. Sunt convins că vom putea face o figură frumoasă în acest sezon, deoarece avem o formație foarte puternică. Suntem pentru prima oară în grupele unei cupe europene, prin urmare am reușit să facem istorie. Speram să facem ceva măreț pentru acest club și vom continua să încercăm tot ce ne stă în putință pentru a ajunge cât mai departe. Sunt foarte bucuros pentru mine, pentru echipă și mai ales pentru fani, mai ales că o parte dintre ei au venit azi aici și ne-au încurajat și ne-au motivat.”

Golan Gutt a terminat duelul cu 18 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive, fiind întrecut doar de Daequan Cook, marcator a 19 puncte.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!