Stiri

Golden State Warriors câștigă primul meci din finala Conferinței de Vest

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
15.05.2017

Golden State Warriors a câștigat primul meci din finala Conferinței de Vest în fața lui San Antonio Spurs, într-un meci care a avut două părți distincte. San Antonio a făcut o primă repriză excelentă, au marcat 62 de puncte și au clădit un ecart de 20 de puncte în primele 24 de minute ale meciului.

În repriza secundă lucrurile s-au inversat. Elevii lui Gregg Popovich au fost debusolați după accidentarea lui Kawhi Leonard din startul sfertului trei. El s-a lovit de două ori la glezna stângă, cea cu probleme și nu a mai revenit pe parchet. Steph Curry a explodat în sfertul trei și și-a adus echipa rapid în joc și Warriors mai avea doar 9 puncte deficit.

Spurs a rămas în joc chiar dacă Dejounte Murray și Kyle Anderson au petrecut destule minute pe parchet în sfertul 4. Gazdele au preluat conducerea pentru prima dată după startul partidei abia cu 4 minute rămase de joc, 101-100. Cele două formații s-au mai succedat la conducere însă Curry își ducea echipa spre un prim succes în finala Vestului, 113-111 pentru Golden State Warriors în prima încleștare cu San Antonio Spurs.

Steph Curry a fost cel mai jucător al confruntării cu 40 de puncte, 7 recuperări și 3 pase decisive. Kevin Durant a fost și el la înălțime cu 34 de puncte, 5 recuperări, 4 recuperăriși 4 capace.LaMarcus Aldridge a totalizat 28 de puncte pentru texani, plus 8 recuperări.

Kawhi Leonard a avut 26 de punte și 8 recuperări în doar 24 de minute petrecute pe parchet. Manu Ginobili a venit de pe bancă cu 17 puncte și 3 intercepții.

Golden State Warriors rămâne neînvinsă în actuala stagiune de playoff și au preluat conducerea în finala Conferinței de Vest. Meciul 2 cu San Antonio Spurs va avea loc marți înspre miercuri noaptea de la ora 4:00.

 

*foto: http://www.espn.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!