Stiri

Golden State Warriors se desprinde în finala Vestului

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
17.05.2017

Golden State Warriors a făcut 2-0 la general în finala conferinței de Vest cu San Antonio Spurs. Formația din Oakland nu a avut probleme în fața unei echipe texane lipsite de Kawhi Leonard, principala piesă de pe tabla de șah a lui Gregg Popovich.

Față de meciul precedent, Golden State Warriors nu a mai lăsat nicio urmă de îndoială în ceea ce privește echipa învingătoare. Curry și compania au început în forță meciul și după prima repriză aveau deja 28 de puncte avantaj. Spurs nu a reușit să limiteze dezastrul și scorul a luat proporții, partida încheiându-se cu scorul de 136-100.

Steph Curry a fost din cel mai bun om al meciului cu 29 de puncte, 7 recuperări și 7 pase decisive. Patrick McCaw a venit de pe bancă cu 18 puncte, 5 pase decisive și 3 recuperări. Kevin Durant a totalizat 16 puncte, 3 pase decisive și 2 recuperări.

Jonathan Simmons a fost singurul remarcat din formația texană cu 22 de puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive.

În acest meci, San Antonio Spurs a cedat cele mai multe puncte într-un meci de play-off în era Gregg Popovich.

Seria va ajunge în Texas sâmbătă, 20 mai, cu meciul 3 care va fi transmis în direct de Dolce Sport.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate