Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Goran Gajovic și Amedeo Casale au prefațat duelul cu CSU Sibiu

Eduard Popa

Eduard Popa
20.10.2018

gajovic casale

SCM U Craiova va găzdui CSU Sibiu în primul meci al oltenilor pe teren propriu în noul sezon al LNBM, urna valorică A.

Goran Gajovic, unul dintre cei mai experimentați baschetbaliști ai lui Aco Todorov, a vorbit despre acest meci:

„Este primul nostru meci acasă, pentru că în runda inaugurală am jucat la Dinamo şi, din fericire, am câştigat. Vrem să continuăm cu un rezultat pozitiv. Ştim că ei au o echipă bună, dar a noastră este şi mai bună şi trebuie să demonstrăm asta în teren. Dacă vom fi concentraţi 100% şi vom avea o atitudine bună, vom câştiga cu siguranţă. Eu nu am fost aici înainte, dar am auzit că echipa a pierdut de multe ori împotriva Sibiului. Acum vă asigur că vom da totul ca să învingem şi să le arătăm că noi suntem mai buni“, a declarat Goran Gajovic într-o conferinţă de presă, potrivit sportuldoljean.ro.

Cu această ocazie și Amedeo Casale a vorbit despre această partidă:

„Am avut ocazia ca în meciul cu Dinamo să vedem greșelile pe care le-am făcut și să vedem unde mai avem de lucrat. Cei de la Sibiu vin cu încredere la noi, mai ales după victoria la scor mare împotriva Piteștiului, dar noi trebuie să fim motivați, să aducem prima victorie acasă și să mulțumim pe toată lumea. Așteptăm publicul să vină să ne susțină, mai ales că oaspeții vor veni cu galeria după ei”, a declarat Amedeo Casale.

SCM U Craiova – CSU Sibiu se joacă astăzi, de la ora 19:30. Partida va fi transmisă pe Digi Sport 4.

*foto: facebook BCM U FC Argeș Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!