Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Goran Gajovic și-a purtat echipa spre victorie în Bănie

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
23.11.2015

BC Mureș a obținut al 5-lea succes al sezonului după ce s-a impus cu scorul de 90-82 pe terenul lui SCM U Craiova, într-o partidă din etapa a 9-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Formația mureșeană a fost ghidată spre victorie în Bănie de către Goran Gajovic. În 30 de minute petrecute pe parchet, jucătorul muntenegrean a acumulat 20 de puncte, 9 recuperări, 3 pase decisive, o minge câștigată, una pierdută și un capac. Punctele extremei au venit în urmă a 6/6 de la 2 puncte, 2/3 de la 3 puncte și 2/2 de la linia de libere. Cu o linie statistică aproape de perfecțiune, Goran Gajovic a înregistrat un indice al eficienței de 32 de unități.

 Celălalt Goran al lui BC Mureș, Martinic, a marcat și el 20 de puncte în fieful Craiovei, lângă care a adăugat 5 pase decisive, o recuperare, o intercepție și 3 turnovers.Cu 0/2 de la 2 puncte, 4/6 de la 3 puncte și 8/10 de la linia de libere, fundașul a avut un index al eficienței de 18 unități.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    IDI KUCI MAJSTORE !!!!!
    ndemnul de mai sus se adreseaza asa-zisului antrenor OLIVER POPOVICI, sub a carui obladuire aceasta echipa a facut numai meciuri "urate" indiferent daca a castigat sau nu. Aseara am fost martorii unei totale neputinte, blocaj total, din partea bancii tehnice a Craiovei (apropos sa nu uitam si de "amicul VUKSANOVIC). Fara reactie, fara raspuns, fara .....Si iata cum un cuplu de comici reusesc sa faca praf un sezon in care de bine de rau, cu un buget de care ne vaitam mereu, am reusit sa adunam cea mai competitiva echipa de cand am promovat in prima liga. Dar am adus si cei mai slabi antrenori.... Se vede treaba ca urmand aceeasi reteta (cautatul pe internet si prin intermediul rudelor) TOMA nu resuseste sa ridice stacheta. Si astfel avem aceeasi si aceeasi strategie, an de an, sezon dupa sezon. Bineinteles ca rezultatele vor fi aceleasi, daca aplicam aceeasi metoda. Unica solutie in acest caz este deimterea celor doi si aducerea unui antrenor competent. Aici nu mai depinde decat de TOMA. Dar daca nu il va demite inseamna ca este prea slab, ca si conducator, sau exista alte intelegeri gaunoase... In nicio situatie nu este bine, si singura modalitate de a ne arata ca doreste binele acestui sport in Craiova este demiterea acestora. IMEDIATA !!!!!!
    P.S. - nu cred ca se va intampla acest lucru, normal de altfel, si vom avea inca un sezon ratat. Si iarasi vom da vina pe buget, etc, etc. PANA CAND ?????

    cu 8 ani în urmă (23.11.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!