Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Goran Gajovic: „Mergem acolo să luptăm și să încercăm să câștigăm nu unul, ci ambele meciuri”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
03.05.2016

Goran Gajovic în încercarea de a-l bloca pe stelistul Chris Cooper

BC Mureș Târgu Mureș se pregătește pentru bătăliile din semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin contra Stelei CSM EximBank. Înaintea startului seriei Goran Gajovic a oferit un scurt interviu pentru Total Baschet. Jucătorul muntenegrean spune că echipa sa poate repeta figura din sezonul trecut și susține că echipa sa merge la București cu gândul la victorie în ambele partide.

Întâlniți Steaua din nou în semifinale, puteți să repetați figura din sezonul precedent?

Da, de ce nu. Suntem într-o dispoziție bună acum și totul este posibil. Vom lupta din prima secundă și vom încerca să ne impunem ritmul.

Ei au avantajul terenului propriu, cât de important este să câștigați cel puțin un meci la București?

Ei beneficiază de avantajul terenul propriu dar uneori acest lucru nu înseamnă foarte mult. Mergem acolo să luptăm și să încercăm să câștigăm nu unul, ci ambele meciuri.

Cum crezi că îi puteți surprinde pe steliști?

Nu pot vă pot spune asta. Veți vedea asta mâine. Ne-am pregătit foarte bine și vom arată acest lucru pe parchet.

Care sunt punctele forte ale Stelei și cum îi puteți opri?

Ei au o echipă bună și compactă pe fiecare poziție. Au un contraatac foarte bun, un joc la interior și exterior foarte și joacă foarte bine pe ambele faze. Noi vom încerca să găsim cea mai bună cale pentru a fi mai buni și pentru a a-i învinge.

9 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova leo sima :

    sigur
    la cat rahat ati mancat cu polonicu,le castigati pe-amandoua in over-time...

    cu 7 ani în urmă (03.05.2016)
    • YMCA Tiger:

      ...
      Cum e la pescuit?

      cu 7 ani în urmă (04.05.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Dupa ce i-o gaurit Gajovic din toate pozitiile in meciul 3, normal ca apare frustrarea.:)) Am zis de cand o inceput campionatul ca drumul unora se opreste in sferturi, dar noh te pui...

      cu 7 ani în urmă (04.05.2016)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș tiger76 :

    Hai Bc Mures
    Doamne ajuta! Haideti baieti sa incercam sa repetam figura si sa eliminăm si Steaua ca si anul trecut in semifinale, si, de ce nu, tot cu un 3-0.

    Hai BC MURES
    HUJ HUJ HAJRÁ

    cu 7 ani în urmă (04.05.2016) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @leo sima
    Modul in care te-ai exprimat denota frustrare si lipsa de fair play ceea ce este regretabil. Nu stiu de ce dar de multe ori adversarii nostri au tendinta sa ne subestimeze ceea ce este bine pentru noi si nu ne deranjeaza cu singur diferenta ca noi nu subestimam pe nimeni indiferent de rezultatele de moment deoarece suntem constienti (si acest an este graitor din acest punct de vedere) ca orice este posibil. Ar fi bine sa citesti un pic articolul scris de Adi Micinic ( http://24secunde.ro/despre-esecul-craiovei-primul-playoff-ului-lnbm/ ) despre posibilele cauze care au determinat esecul Craiovei in fata unei echipe care (cel putin aparent :) ), nu-i asa, era de batut si poate asa o sa mai scapi de unele frustrari nejustificate. Cu tot respectul pentru sezonul deosebit care l-ati avut mai "aveti de sapat in gradina" ca sa acumulati experienta necesara pentru a atinge anumite performante si aici nu ma refer la experienta jucatorilor ci la experienta clubului ca organizatie deoarece clubul este cel care trebuie sa puna la un loc toate piesele si sa gestioneze performantele echipei. Mult scucces anul viitor.

    cu 7 ani în urmă (04.05.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca highflyer :

    hai muresuuuu
    sa ii bateti de sa le sune basketul in cap. sansele le aveti, jucatori buni aveti, steaua nu e asa de constanta cu fometescu pe banca. cat despre leo sima, sa fie happy daca echipa lui va mai avea un cuvant de zis anul viitor in basket, cu conducerea care o au...

    cu 7 ani în urmă (04.05.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    3 contra 1
    CSM Eximbank nu poate lua campionatul...

    cu 7 ani în urmă (04.05.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Poate ca au mijloace specifice...si au si echipa cat de cat, iar cand ambii factori se intalnesc deja nu mai conteaza alte aspecte

      cu 7 ani în urmă (04.05.2016)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș mickeymouse :

    Steaua
    Au cel mai bun lot dar vom vedea daca au si cea mai buna echipa. Pana la castigarea campionatului este drum lung.

    cu 7 ani în urmă (04.05.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!