Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Goran Gajovic a semnat cu BCM U Pitești - Exclusiv

Eduard Popa, Bogdan Isailă

Eduard Popa, Bogdan Isailă
19.07.2019

Goran Gajovic a semnat cu BCM U Pitești - Exclusiv

goran gajovic transfer bcm u pitesti

BCM U Pitești a ajuns la un acord cu muntenegreanul Goran Gajovic. Astfel, ex-iugoslavul, fost campion al României cu CSM CSU Oradea, va bifa a patra echipă din România.

Impresarul baschetbalistului a publicat o poză cu Gajovic semnând noul contract, fără să precizeze însă noua echipă. Din sursele totalbaschet, Gajovic a negociat să rămână la SCM U Craiova, dar a preferat în cele din urmă să se mute la Pitești, formație care i-a oferit un salariu mult mai bun.

goran gajovic transfer bcm u pitesti

În sezonul recent încheiat, Goran Gajovic a pus umărul serios la traseul celor de la SCM U Craiova către semifinalele LNBM.  El a adunat medii de 13,1 puncte, 5,9 recuperări, 2,7 pase decisive și +16,3 unități la eficiență. Gajovic a câștigat titlul alături de CSM CSU Oradea în 2018 și a pierdut o finală contra bihorenilor în 2016, când juca pentru BC Mureș.

Muntenegreanul este al doilea transfer al piteștenilor, după Iuri Fraseniuc. De asemenea, piteștenii au anunțat până acum că i-au păstrat pe Maksim Sturanovic și Tudor Gheorghe. Totodată, Florin Nini a rămas antrenorul piteștenilor pentru un nou sezon.

*foto: Valentin Todea/ captură instagram

8 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mikki :

    interesant...
    transferul si traseu in Romania al lui Goran. succes Pistolera, bravo Pitesti! jucator bun, constant, lipsit de accidentari, luptator..

    cu 4 ani în urmă (19.07.2019)
    • tanaseb:

      Pitesti
      Inca n-or anuntat, dar se pare ca va fi o echipa tare din nou acolo.

      cu 4 ani în urmă (19.07.2019)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Tommy :

    Gajovic
    Bun transfer! Felicitari pt aceasta mutare,chiar sunt curios ce mai aduce Pitesti in sezonul acesta. Se pare ca au iar buget destul de mare,dar sa vedem daca de data aceasta va fi cheltuit cu cap !

    cu 4 ani în urmă (19.07.2019)
    • tanaseb:

      Re
      ...

      cu 4 ani în urmă (19.07.2019)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca Ossiryss :

    Transfer
    Asta e chiar un transfer!

    cu 4 ani în urmă (19.07.2019) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Imi place
    Gjovic pentru spiritul de luptă pe care l are. Un jucator bun pentru Pitești. Cred ca e acelasi buget de anul trecut. Max Kroniienko a avut un salariu destul de mare anul trecut. Sa vedem ce se întâmplă cu Jerry si ce PG vom aduce. Cred ca anul asta vom avea 2 pivoti clasici.

    cu 4 ani în urmă (19.07.2019) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Bun
    Bine ai venit, Goran!

    cu 4 ani în urmă (19.07.2019) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Da!
    O achizitie foarte buna pentru Pitesti,mult peste "comercialul" Sirisevic si o pierdere importanta pentru noi!Imi va lipsi Goran,dar ii doresc sa se apropie in glorie de finalul carierei,merita!

    cu 4 ani în urmă (20.07.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!