Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Goran Martinić: "BC Mureș nu s-a ținut de promisiuni"

Claudia Trușcă

Claudia Trușcă
05.07.2014

Situație tensionată la BC Mureș. Conducerea clubului a ales să nu continue cu Goran Martinć în sezonul viitor, invocând motivul că acesta ar avea grave probleme cu spatele ce i-ar afecta cariera. Fundașul ex-iugoslav ne-a contactat în urma acestor declarații, susținând că el este perfect sănătos și nu acesta este motivul pentru care nu va face parte din lotul sezonului 2014-2015.
 
Cum caracterizezi sezonul recent încheiat?

Sezonul precedent a fost un succes, atât pentru echipă, cât și pentru mine, personal. Am câștigat locul 3 în play-off ca echipă. În Eurochallenge nu ne-am calificat în rundă următoare, dar am avut un bilanţ de trei victorii şi tot atâtea înfrângeri.

Cum te simți, ce planuri ai pe viitor?

Mă simt excelent, mă antrenez zilnic și aștept oferta potrivită. Nu am semnat cu nicio echipă, dar sunt convins că agenții mei își vor face treaba bine în această vară și în curând vor găsi cea mai bună ofertă pentru mine.
 
Cei de la Tg.Mureș au spus că nu au mai continuat cu tine pentru că ai mari probleme cu spatele ce îți afectează cariera. Este adevărat?
 
Nu este absolut nimic adevărat. Ei mi-au oferit contract și pentru sezonul viitor, dar am refuzat oferta, deoare era mai mică în comparație cu cea din sezonul precedent. Într-adevăr am avut ceva probleme pe parcursul sezonului, dar acum sunt 100% sănătos. Mă antrenez regulat, și în sala de forță și nu am absolut nici o problemă. Sunt în relații bune cu toți de la club și nu știu de ce ar declara ceva ce nu este adevărat.

În plus, nu mi-au fost plătite ultimele două salarii și mi-au tăiat și din bonusurile promise. BC Mureș Tg.Mureș nu s-a ținut de promisiuni. Îmi pare rău că nu am semnat, îmi pare rău de fani, dar oamenii de la club nu au fost corecți cu mine.

*Foto: Andor Marton

7 comentarii la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    pitesti
    Poate il ia Sapera la Pitesti. Intai Stanescu, apoi el ca are profil asemanator cu Sinadinovic si se stie cu antrenorul. Oricum ciudata situatie daca e adevarata...totusi nu e genul de jucator pe care sa nu il vrei in echipa

    cu 9 ani în urmă (05.07.2014)
    • YMCA Tiger:

      ...
      In momentul de fata Martinic e un risc pentru orice echipa...la noi nu a putut sta pe teren nici macar 5 meciuri consecutve, era mai mult prin spitale decat la antrenamente...mai mult nu a jucat in cele mai importante meciuri din playoff...

      E un jucator extraordinar...in rarele momente in care este 100% dar eu unul prefer un conducator de joc care joaca toate meciurile...Oricum ii urez succes in continuare.

      cu 9 ani în urmă (05.07.2014)
    • tzontzolino:

      re
      Asa a fost situatia si cu Drasko Albijanic- un sezon la Pitesti, luat de Rovinari si refuzat apoi pe motiv de "suspect hernie " cred si totusi in acelasi sezon a fost in Bosnia unde a facut un sezon excelent, in ciuda diagnosticului cu care cica a plecat de aici

      cu 9 ani în urmă (05.07.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe rraZVy#BCT:

      tzontzolino
      albjanic este in lotul largit al bosniei in momentu asta :)..

      cu 9 ani în urmă (06.07.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe rraZVy#BCT:

      tzontzolino
      albjanic este in lotul largit al bosniei in momentu asta :)..

      cu 9 ani în urmă (06.07.2014)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    Martinic
    Martinic nu a clarificat situatia lui ci si-a expus punctul lui de vedere.
    Este interesant ca toata lumea admite ca este un jucator foarte bun care a contribuit consistent la evolutia buna a echipei dar............ cu toate acestea destul de putini plang ca pleaca de la echipa....Oare de ce? Pentru ca a cerut un salar mai mare? Pentru ca desi spune ca nu are probleme de sanatate a avut cateva perioade cand nu a jucat din motive de sanatate si asta ne-a costat destul de mult ( meciuri din play off, etc? Datorita acestor probleme nu i s-a acceptat marirea de salar ba dimpotriva i s-au impus unele clauze cu privire la asta. Poate ca nu a ma fost dorit la echipa decat cu niste conditii cu care nu a fost de acord? Poate pentru ca lipsind foarte mult in retur a jucat foarte egoist ca sa isi imbunatateasca statisticile in detrimentul jocului de echipa? Poate pentru ca de multe ori in loc sa paseze la un coechipier demarcat in pozitie de sut si care se plictisea de cand astepta pasa prefera sa finalizeze el pentru statistica? Ceea ce a spus este punctul lui de vedere cat despre plata salariului, in generalla BC Mures se platesc salariile la timp iar daca sunt intarzieri ele au un motiv asa ca eu nu as lua de bune toate afirmatiile lui Martinic, adevarul este poate undeva pe la mijloc. Eu ii multumesc pentru ce a facut si ii urez noroc si sanatate in continuare indiferent unde va merge.

    cu 9 ani în urmă (06.07.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    Martinic
    martinic declara ca nu are nici o problema si se antreneaza regulat dar el este in vacanta Probabil umbla la sal si se antreneaza singur pe undeva dar nu se poate compara cu o pregatire complexa impreuna cu o echipa Oricum, multa sanatate Goran si succes la noua ta echipa

    cu 9 ani în urmă (06.07.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!