Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Goran Martinic, al 5-lea double-double cu puncte și pase decisive

Radu Bărăian

Radu Bărăian
21.03.2017

Conducătorul de joc al vicecampioanei BC Mureș, muntenegreanul Goran Martinic, a bifat al 5-lea double-double stagional, însă de această dată într-o înfrângere pentru echipa sa, 71-85 pe teren propriu cu Dinamo.

Toate cele 5 double-double-uri reușite de baschetbalist au venit grație punctelor și paselor decisive. De această dată, împotriva dinamoviștilor, Goran a terminat partida cu 12 puncte și 11 assist-uri. De asemenea, acesta a mai adăugat 5 recuperări, 2 intercepții, 1 capac, dar și 5 turnover-uri, totul pentru un total de 17 unități la eficiență. 

Celelalte double-double-uri izbutite de Martinic în acest sezon se prezintă în felul următor: 

vs. SCM U Craiova - 23 puncte, 10 pase - 28 la eficiență

vs. U-BT Cluj - 20 puncte, 13 pase - 31 la eficiență

vs. Dinamo - 15 puncte, 15 pase - 28 la eficiență

vs. SCM U Craiova - 20 puncte, 11 pase - 29 la eficiență

Goran Martinic are 23 de partide jucate pentru BC Mureș în acest sezon, timp în care a acumulat medii de 18.0 puncte, 7.3 pase decisive, 2.7 recuperări, 2.1 intercepții, 2.5 mingi pierdute și 20.7 la eficiență, totul în 35:57 minute jucate în medie pe meci. 

Totodată, elevul pregătit de Barnabas Szaszgaspar este cel mai bun pasator din campionat, respectiv cel mai eficient jucător din LNBM. Din punct de vedere al paselor, Goran este lider atât la media pe meci (7.3), cât și la totalul paselor reușite (169). Totodată, este lider autoritar și din punct de vedere al productivității și anume o medie de 20.7 pe partidă, respectiv un total de 477 de unități contabilizate până în prezent. 

*Foto: Toth Csaba

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe balazs.levi :

    mda..
    daca tot dati o stire despre un jucator bc mures, uitati-va la site-ul lor oficial (bcmures.com) ce ziceti de asta? ne-ar interesa o stire despre situatia clubului..

    cu 7 ani în urmă (21.03.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!