Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Goran Martinic, cel mai bun jucător pentru BC Mureş în partida cu Steaua

Eduard Popa

Eduard Popa
05.05.2016

goran martinic_steaua_mures

Goran Martinic a fost cel mai bun jucător al celor de la BC Mureş, în partida câştigată de mureşeni la Bucureşti, scor 90-71, în compania celor de la Steaua CSM Eximbank.

Conducătorul de joc al mureşenilor a reuşit un double-double, cu 21 de puncte şi 10 pase decisive. A doua astfel de performanţă consecutivă, după cele 14 puncte şi 10 assist-uri reuşite în meciul 3 din runda precedentă cu U Craiova.

Martinic a mai avut 2 recuperări şi 2 intercepţii, pentru un indice al eficienţei de +30. Din punct de vedere al aruncărilor, muntenegreanul a înscris numai 2 din 7 de la 2 puncte, dar a avut o eficienţă maximă de la 3 puncte, unde a reuşit 5 din 5, şi a mai avut şi 2 libere marcate din tot atâtea încercate.

În patru meciuri de playoff Martinic are medii de 18 puncte, 7,5 pase decisive şi 4,3 recuperări.

Următorul duel de playoff dintre Steaua şi BC Mureş va avea loc vineri, de la ora 18:00, tot la Sala Polivalentă din Capitală.

*foto: sportpictures.eu 

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe xdm73 :

    Bravo
    Felicitari ! Tine-o tot asa !

    cu 7 ani în urmă (05.05.2016) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș tiger76 :

    Goran
    Bravo Martinic! Mult succes BC Mures in continuare!

    cu 7 ani în urmă (05.05.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Oioi ce jucator cand il lasi sa joace. Foarte mult imi aduce aminte de Marjanovic, cu exceptia ca e mai calm si mai ponderat, dar in rest e cam la fel de valoros, fabulos aruncator, plus de asta arunca si foarte repede si cu o mana si cu doua. Am spus-o cand s-a accidentat Ivanovic, ii lipsesc niste blocaje scurte facute la momentul potrivit ca sa aiba un pic de spatiu...eh intre timp echipa s-a mai sudat acolo la poz 4 si 5, iar Martinel iara da de iti vine rau daca esti adversar. Lucky Tenter ca nu o cazut iara cu Muresul:D

    cu 7 ani în urmă (05.05.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!