Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Goran Martinic, cel mai bun marcator al meciului de la Ploieşti

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
28.10.2013

Goran Martinic, fundaşul celor de la BC Mureş, a fost principalul marcator al partidei pe care echipa sa a jucat-o în sala Olimpia, în compania campioanei CSU Asesoft Sibiu.

Fostul jucător al celor de la CSM București, a marcat în meciul de la Ploiești 27 de puncte. El a reușit acestă performanță după ce a petrecut pe parchet 36 de minute. Martinic a stat foarte bine la aruncările de 2 puncte un a marcat 9/11, la 3 puncte a marcat doar 2/5 iar de la libere a fost perfect cu 3/3.

Pe lângă cele 27 de puncte, Martinic a mai înregistrat 3 recuperări și 5 pase decisive astfel indicele său de eficiență a urcat la cota 27.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    HALLO,Domnule Seculovic
    ce loc doriti anul acesta,ca pe 2 l-ati dat o data cu inregimentarea lui Martinic,omul joaca doar pentru propria statistica,si cu Jelenic,nu vad ce mare lucru s-a schimbat?!mutare indoielnica.PACAT, publicul si sponsorii au cred nevoie de rezultate nu de punctele lui Martinic.Dar este problema voastra,stricati echipa cu acest jucator "zburdalnic".Am vazut aseara ca Ivanovici,Peciukas si chiar Mladenovic,erau iritati de "schemele" si patrunderile lui Martinic,alerga jucatorii(inalti) pe teren ca sa-l insoteasca pe el pana la cos,de jucatorii romani nu mai zic nimic,i-ati transformat in colegi de deplasare(cu tot respectul ii rog sa ma scuze) dar asa vad eu.Si nici rezultate nu aveti.

    cu 10 ani în urmă (28.10.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    asa, si?!?
    la mai mare, ce sa zic eu?! muresul e pe drumul cel bun si le uram rezultate cat mai bune!!!

    cu 10 ani în urmă (28.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!