Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Grabauskas, Pustahvar și Peciukas principalii remarcați ai Gazului în fața lui Dinamo

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
12.09.2015

Gaz Metan Mediaș a disputat al doilea meci amical din acest presezon. Formația condusă de Ovidiu Teleabă și Mihai Popa a pierdut cu scorul de 75-80 în fața lui Dinamo București. Meciul dintre cele două combatante a fost chiar jocul inaugural din cadrul Cupei Mureșul.

Robertas Grabauskas a jucat primul meci pentru Gaz Metan Mediaș și a fost cel mai bun jucător al formației. În 34 de minute, pivotul lituanian a terminat cu 18 puncte, 7 recuperări și o pasă decisivă pentu un indice al eficienței de 22 de unități.

Tot cu 18 puncte marcate a încheiat și Aliaksandr Pustahvar, lângă care a adăugat 3 recuperări și 3 pase decisive. Jucătorul din Belarus a fost perfect de la libere cu 6/6 iar din acțiune a încheiat cu 5/10 pentru un indice al eficienței de 16 unități.

Vaidotas Peciukas a făcut și el un joc bun, încheiat cu 17 puncte, 2 recuperări, 2 pase decisive și o intercepție. Cu 5/11 din acțiune și 5/6 de la linia de libere, jucătorul lituanian a avut un index de 15 unități la eficiență.

Pentru Gaz Metan nu au evoluat Bogdan Costa și Aleksandr Tischenko. Primul este accidentat iar cel de-al doilea nu a făcut încă fuziunea cu lotul medieșan.

foto: Vlad Filipaș/csgazmetan.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!