Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Greșeli de arbitraj pe finalul meciului SCM U Craiova – SCM Timișoara

Eduard Popa

Eduard Popa
24.04.2019

SCM Timișoara a reușit o victorie extrem de importantă la meciul cu SCM U Craiova. Bănățenii s-au impus cu 71-69, în deplasare, în partida din prima rundă de playoff.

Finalul meciului a fost unul dramatic, timișorenii reușind să obțină victoria după un stop șut reușit de Nikola Pesakovic, cu 36 de secunde rămase de jucat. La faza ce a precedat acest coș, oltenii rataseră desprinderea prin Mo Curry. Exact la acea fază însă, Milos Komatina s-a bătut la recuperare și a călcat în aut destul de vizibil.

craiova timisoara arbitraj

Mai mult, după coșul lui Pesakovic, oltenii au mai avut un atac, dar Porter Troupe a ratat aruncarea de 3 puncte. Au mai rămas 18 secunde, timp în care oltenii au faultat de mai multe ori pe adversari. Cu toate acestea, arbitrii nu au fluierat nicio abatere, Timișoara a plimbat mingea și a câștigat partida.

Vezi aici înregistrarea partidei:

Aceste probleme de arbitraj vin în contextul în care la ultima partidă dintre SCM U Craiova și SCM Timișoara, din finalul sezonului regulat, antrenorul Cristian Bota a acuzat maniera de arbitraj pro-Craiova, într-o partidă care nu a fost televizată.

Meciul 2 dintre SCM U Craiova și SCM Timișoara din primul tur de playoff se va juca vineri, de la ora 18:30.

*foto: captură FRB Tv/youtube

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Arbitrii
    Niște penibili! Out-ul lui Komatina și faulturile (vreo 3 parca) făcute intenționat de craioveni ca să oprească timpul, faulturi nefluierate de arbitrii sunt exemple clare de cât de caraghioși sunt arbitrii în România, aproape fără nicio exceptie

    cu 4 ani în urmă (25.04.2019) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    yap
    E absolut de neinteles cum de la 3 metri de faza, in fata ochilor tai, sa nu vezi o astfel de abatere flagranta. Cel care nu a vrut sa vada out-ul pare a fi Bertalan.
    Apoi la faulturi, probabil s-au crezut la fotbal si au lasat legea avantajului...

    cu 4 ani în urmă (25.04.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!