Stiri

Grecia a chemat un lot de 24 de jucători pentru preliminariile Mondialului din 2019

Eduard Popa

Eduard Popa
17.02.2018

jucatori olympiakos panathinaikos grecia baschet

Grecia atacă a doua fereastră din preliminariile Campionatului Mondial cu un lot lărgit de 24 de jucători, din care fac parte și șapte baschetbaliști de la cele două mari cluburi din Atena: Panathinaikos și Olympiacos.

Nick Calathes, Thanasis Antetokounmpo și Ian Vougioukas de la Panathinaikos se află în lotul lărgit al Greciei, după ce au făcut un efort deosebit și au fost prezenți pe teren și în al doilea meci din fereastra precedentă, în compania Israelului, câștigat de eleni cu 82-61. Lor li s-au alăturat Vangelis Mantzaris, Kostas Papanikolaou, Ioannis Papapetrou și Georgios Printezis de la Olympiacos.

De asemenea, eroul primului meci al Greciei, Ioannis Bourousis se află și el în lotul selecționatei Greciei. Bourousis a adunat 27 de puncte și 8 recuperări în victoria obținută în overtime pe terenul Marii Britanii, după un coș de 3 puncte al lui Giannis Athinaiou, alt nume din lista de 24 de jucători.

Un alt jucător selecționat de Thanasis Skourtopoulos pentru dubla cu Estonia și Marea Britanie este și point guard-ul lui Fenerbahce, Kostas Sloukas.

Elenii conduc grupa H, cu 2 victorii din 2 partide, fiind urmați de Israel și Estonia, care au 1-1 și de Marea Britanie, care au două înfrângeri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!