Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Grevă la Târgu Mureș! Trei jucători importanți au refuzat să facă deplasarea la București

Radu Bărăian

Radu Bărăian
18.11.2016

UPDATE. Ora 15:00

Informația că BC Mureș se va deplasa la București fără Alhaji Mohammed, Goran Martinic și Laszlo Polyak a fost confirmată oficial și de clubul din Târgu Mureș, care a emis un comunicat de presă cu puțin timp în urmă: 

„Din cauza restanţelor financiare - cauzate de întârzirea plăţii datoriilor din partea Primăriei Târgu Mureş - trei jucători au refuzat să facă deplasarea la Bucureşti. Este vorba despre Alhaji Mohammed, Goran Martinic şi Laszlo Polyak. Conducerea clubului a încercat remedierea situaţiei până în ultimul moment, dar nu a reuşit. Sperăm ca în zilele următoare să reuşim să deblocăm situaţia. Din păcate nici Ernest Kalve nu a putut face deplasarea pentru meciul de mâine, din cauza accidentării suferite în meciul din Europa Cup”

 


BC Mureș Târgu Mureș se va deplasa la București pentru derby-ul cu Steaua din etapa a 9-a a LNBM fără trei jucători din angrenajul de bază, Alhaji Mohammed, Goran Martinic și Laszlo Polyak. Cei trei sportivi au intrat în grevă, după ce clubul mureșean se confruntă cu probleme de natură financiară, având restanțe salariale față de sportivi încă din sezonul precedent. Informațiile au fost confirmate atât de surse apropiate site-ului nostru, cât și de persoane apropiate de clubul din Târgu Mureș. 

 

Vicepreședintele BC Mureș, Lorant Beres, a anticipat această situație, spunând că există posibilitatea ca unii jucători să refuze să facă deplasarea la București. Suntem într-o situație foarte foarte delicată din punct de vedere financiar, avem semnale după care credem că s-ar putea rezolva problema cât de curând. Dacă acest lucru nu se întâmplă s-ar putea ca unii jucători să intre din nou în grevă, nu vom putea să ne pregătim cum trebuie. Există posibilitatea ca unii jucători să nu se prezinte la meciul cu Steaua”, declara oficialul mureșean în cadrul unei conferințe de presă. Declarația integrală a acestuia poate fi accesată AICI

Conform spuselor lui Lorant Beres cele mai semnificative probleme ale clubului sunt restanțele față de jucătorii care în stagiunea precedentă au obținut medalia de argint în LNBM. Printre aceștia se numără și Alhaji Mohammed, Goran Martinic, Laszlo Polyak, Laszlo Lazar, jucători care se află și în prezent în lotul „alb-albaștrilor”, primii trei refuzând astfel să facă deplasarea cu echipa în Capitală. 

Vom revenii cu detalii din tabăra „tigrilor”! 

*Foto: Toth Csaba

7 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe muri92 :

    Pt.BASCHET....pt.JUNGLA
    Stim ca e greu fara........dar Jungla e alaturi de voi ori cum!

    cu 7 ani în urmă (18.11.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Asa asa, cu toti ceilalti jucam efectiv complet si cu armata ne trezim sa facem greva si sa jucam cu rezervele. Normal sa nu se oboseasca vedetele stelemelei pe tare ca e pacat. Nu zic ca e vina jucatorilor, da nu-i frumos pt competitie sa faci de astea. Macar asa o sa avem o echipa odihnita pt indeplinirea tutulor obiectivelor, a cincinalului in 4 ani si jumatate, a ducerii performantelor pe cele mai inalte culmi ale socialismului catre nimic

    cu 7 ani în urmă (18.11.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    Dada
    Ați ras când am spus acum câteva luni bune de problemele financiare ale Muresului......acum ce mai spuneți ????!!!!! ........la Mureș s a exagerat de ani de zile cu salariile și primele oferite din bani publici...... Atât la fotbal cât și la baschet......dacă nu se întâmplă o minune actuală echipa se desființează....
    Numai bine.

    cu 7 ani în urmă (19.11.2016)
    • BC Mureș Târgu Mureș erebus:

      .
      Minunea consta in schimbarea acestui management ultradefectuos.
      Cu actuala conducere nimeni din sectorul privat n-o sa sponsorizez un ban.
      Cine ar da bani la echipa cand se stie ca valoarea contractelor de pe hartie poate sa nu coincida cu cea primita in mana?
      Pana cand nu se schimba aceste lucruri nu vom avea liniste si asa cum spui tu poate nici echipa in viitor!

      cu 7 ani în urmă (19.11.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    pacat
    Pacat de ce se intampla la Tg Mures, o echipa frumoasa competitiva, dar roasa de probleme de management netransparent!!!

    Eram pe punctul de a injura din nou Digi ca nu transmite un meci important, ca etapa trecuta!
    Atunci am avut steaua-dinamo, si nu Oradea-Timisoara!
    Acum nu avem steaua-Tg. Mures, si avem Oradea cu o victima sigura, dinamo....diferenta mai mult decat evidenta, meci fara miza si intensitate!!!

    PACAT DE TOATE ACESTEA!!!

    cu 7 ani în urmă (19.11.2016)
    • CSM CSU Oradea ajax:

      Corect
      În condițiile actuale e clar că Oradea - Dinamo e mai echilibrat, dar de absente nu s-a stiut decât de ieri, iar decizia digi sport a fost luată mai demult. Cam multe meciuri cu Dinamo la tv, în condițiile în care aceasta echipă nu atrage cu nimic.

      cu 7 ani în urmă (19.11.2016)
    • CSM CSU Oradea ajax:

      Achizitie noua
      Apropo, se pare că Lucic e din nou al nostru, în locul lui Comagic

      cu 7 ani în urmă (19.11.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!