Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Griskenas și Austin se așteaptă la o victorie în această seară

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
10.11.2012

Doi jucători importanți ai lui CSU Sibiu, au vorbit alături de antrenorul lor despre meciul din această seară impotriva lui BC Miercurea Ciuc.

Mantas Griskenas și-a exprimat părerea atât despre meciul de astăzi, cât și despre acest ineput de campionat.

”Eu consider că am o relație bună cu toți colegii de echipă. Sigur că totuși mai avem nevoie sa ne punem la punct cu relațiile de joc. Să  găsim mai bine spus chimia potrivită între noi. Avem multe lucruri  de îmbunătățit, dar e vorba de o echipă nouă. E un sezon lung și toată lumea vrea să fim cei  mai buni. Toată lumea trebuie însă să aibă răbdare cu noi și la final poate vom scoate rezultatul dorit de toată lumea”

Davon Austin, americanul aflat pentru al doilea sezon la CSU Sibiu este optimist și consideră că echipa sa are toate șansele să câștige acest meci.

”Nu va fi un joc ușor și suntem coștienți de asta. Ne-am pregătit foarte bine pentru el. Va trebui să muncim din greu și să fim uniți. Eu cred că vom reuși să învingem. Acum suntem în punctul în care încercăm și noi să găsim soluția cea mai bună”

sursa: www.csusibiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!