Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Grupa Galbenă. CSA Steaua și CSO Voluntari se întâlnesc în derby-ul etapei

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
08.02.2019

CSA Steaua și CSO Voluntari se întâlnesc în etapa a 4a a Grupei Galbene sâmbătă,  9 februarie, începând cu ora 19 în sala Mihai Vitezul.

Gazdele vin după o victorie categorică obținută pe terenul celor de la CSM Mediaș, scor 55-81. Partida a început echilibrat, însă la revenirea de la vestiare situația s-a îndreptat în totalitate în favoarea bucureștenilor. Skyler Rodrigo Spencer cu 34 de puncte, 16 recuperări și un indice la eficiență de 50 de unități a fost de departe cel mai bun om al meciului și implicit al Stelei. Acesta fost urmat din gruparea roș-albastră de Zarko Duric cu 21 de puncte și 11 recuperări, Ante Delas 7 puncte, Aleksandar Vlahovic și Andrei Mandache, ambii cu câte 6, Radu Vîrna cu 3, Victor Petrache 2 și Uros Lucic de asemenea cu 2 puncte marcate. 

La fel ca și CSA Steaua, ilfovenii și-au adjudecat victoria fără probleme în duelul de pe teren propriu contra ABC Athletic Constanța, scor 94-73. Principalii marcatori din tabăra echipei învingătoare au fost Ernest Franklin Zeigler III 21, Danilo Tasic 20 puncte și 13 recuperări, Svetozar Popovic 16, respectiv Ljubomir Campara 15

CSO Voluntari a finalizat în decursul săptămânii curente transferul lui Goran Martinic de la CSM Târgu Mureș.

Ilfovenii au câștigat Grupa Valorică B, în timp ce CSA Steaua a terminat sezonul regulat pe poziția a 7a. În acest moment, bucureștenii ocupă primul loc în clasamentul Grupei Galbene cu 3 victorii din tot atâtea meciuri, iar CSO Voluntari se află pe locul 3, cu două victorii și o înfrângere.

 

*foto: Răzvan Păsărică @sportpictures.eu

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!