Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Grupa Galbenă: CSO Voluntari câștigă fără mari probleme partida cu ABC Athletic Constanța

Radu Bărăian

Radu Bărăian
02.02.2019

CSO Voluntari a obținut cea de-a doua victorie în Grupa Galbenă a LNBM, reușind să învingă pe teren propriu pe ABC Athletic Constanța. Elevii lui Eugen Ilie s-a impus în fața echipei venite de la malul mării la 21 puncte diferență, scor final 94-73. 

Confruntarea din Sala „Gabriela Szabo” din Voluntari a început foarte bine pentru echipa gazdă, care după primele 10 minute ale jocului avea deja un avantaj de 10 puncte pe tabela de marcaj, scor 27-17. Sfertul 2 s-a scurs exact în aceeași notă precum primul cu echipa ilfoveană la timona jocului. Actul secund s-a încheiat de asemenea în favoarea celor de la Voluntari, 25-17, care a intrat la vestiare cu un avantaj de 18 puncte, scor 52-34. 

Revenirea din pauza mare a consemnat semne de viață din partea constănțenilor, care au reușit să ofere un răspuns mai serios gazdelor. Sfertul 3 a fost adjudecat de Athletic cu 26-20, iar scorul la intrarea în actul decisiv era de 72-60 pentru Voluntari. Ultimele 10 minute ale jocului nu au mai adus schimbări semnificative pe tabela de marcaj, CSO Voluntari a reușit un parțial de 22-13 și o victorie la 21 puncte, scor 94-73. 

Principalii marcatori din tabăra echipei învingătoare au fost Ernest Franklin Zeigler III 21, Danilo Tasic 20 puncte și 13 recuperări, Svetozar Popovic 16, respectiv Ljubomir Campara 15, în timp ce de la Constanța s-au evidențiat Deondre Devon Ray cu 22 de puncte, Brandon De'Andre Lockhart cu 19 și Ștefan Daniel Mainea cu 15. 

În urma acestui rezultat, CSO Voluntari acumulează 5 puncte în Grupa Galbenă, având 2 victorii și 1 înfrângere, iar în runda următoare se vor duela cu Steaua la București. De cealaltă parte, Athletic Constanța rămâne în continuare fără succes în această fază a competiției, 3 eșecuri din 3 jocuri, iar în etapa viitoare vor primi pe teren propriu vizita celor de la Phoenix Galați. 

*Foto: CSO Voluntari 2005 Secția de Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!