Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Grupa Galbenă: Dinamo Știința nu a dat nicio șansă celor de la CSO Voluntari

Eduard Popa

Eduard Popa
26.01.2019

dinamo voluntari

Dinamo Știința București nu a dat nicio șansă celor de la CSO Voluntari în partida din etapa a doua a Grupei Galbene (7-12), câștigată cu scorul de 78-66.

Elevii lui Tudor Costescu au avut însă un debut de meci ceva mai dificil și, după trei coșuri consecutive ale lui Tudor Gîrbea, s-au trezit conduși scor 7-13. Willie Kemp a răspuns cu un coș de 3, iar Dinamo a intrat la numai un punct în urma ilfovenilor, scor 18-19. Următoarele două sferturi au aparținut complet celor de la Dinamo. Voluntari a avut 26-21, după reușita lui Zeigler, dar a cedat inițiativa iar Michael Deloach a înscris mai multe coșuri  de 3 puncte, inclusiv unul cu 15 secunde rămase din prima repriză care a stabilit scorul la pauză, 37-31.

În sfertul al treilea dinamoviștii au continuat turul de forță, iar Modestas Kumpys a reușit două coșuri consecutive de 3 puncte, iar după coșul lui Justin Baker diferența a ajuns la 15 puncte, scor 59-44. În sfertul al patrulea Dinamo a reușit să țină diferența la 10 puncte, a avut chiar și 19 puncte avans și a reușit faza meciului chiar la ultimul atac, cu un alley oop de la Deloach pentru Kumpys. Scor final 78-66 pentru Dinamo Știința, care ajunge la 2-0 în Grupa Galbenă. CSO Voluntari a ajuns la un bilanț de 1-1.

Michael Deloach a înscris 21 de puncte pentru Dinamo, Modestas Kumpys 13 și Andrei Calenic 12. De partea cealaltă Trey Zeigler a înscris 21 de puncte pentru CSO Voluntari.

*foto: facebook Dinamo Știința Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!