Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Grupa Roșie. SCM Timișoara se deplasează pe terenul campioanei en-titre

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
25.01.2019

Partida dintre CSM CSU Oradea și SCM Timișoara se joacă sâmbătă, 26 ianuarie, începând cu ora 20 în Arena Antonio Alexe. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 3.

Gazdele vin după o victorie la limită, obținută pe terenul celor de la SCM Craiova, scor 80-78, datorită coșului decisiv înscris de Giordan Watson în ultima secundă a meciului. Cele două formații s-au luptat de la egal la egal pe tot parcursul celor 40 de minute, însă șansa a fost de partea bihorenilor.

De la CSM CSU Oradea s-au remarcat: Muhamed Pasalic cu 14 puncte (3x3), 2 recuperări și 2 pase decisive, Kristopher Jameil Richard cu 13 puncte (1x3), 3 recuperări și 4 pase decisive și Arturas Valeika cu 13 puncte, 8 recuperări și o pasă decisivă.

De partea cealaltă, SCM Timișoara a produs surpriza primei etape din Grupa Roșie, reușind să învingă liderul clasamentului LNBM, BC CSU Sibiu. Bănățenii s-au aflat la conducere aproape pe tot parcursul reprizei secunde, ca în final să-și adjudece partida, scor final 86-79.

De la SCM Timișoara s-au remarcat: Nikola Pesakovic cu 14 puncte (2x3), o recuperare și 3 pase decisive, Brandon Randoplh cu 14 puncte (2x3), 2 recuperări și 2 pase decisive și Marko Stojadinovic cu 14 puncte (3x3), 2 recuperări și 2 pase decisive.

În ceea ce privește meciurile directe din sezonul regulat, CSM Oradea s-a impus în ambele partide la 11 respectiv 23 de puncte. Bihorenii au dominat ambele partide, fără a le da șanse de revenire celor de la SCM Timișoara.

Campioana en-titre se afla pe poziția a 3a a clasamentului LNBM, cu 25 de puncte, acumulate din 10 victorii și 5 înfrângeri,iar SCM Timișoara este pe locul 6, cu 21 de puncte, din 6 victorii și 9 înfrângeri.

Cele două formații s-au întâlnit până acum de 41 de ori, iar CSM CSU Oradea conduce la scorul întâlnirilor directe cu 23-18.

 

*foto: Robi Boroș

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!