Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Grupa Valorică C: CSM Târgu Mureș a câștigat duelul cu CSM Sighetu Marmației

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
09.12.2018

csm targu mures invinge sighetu marmatiei

În dată de 8 decembrie 2018 au avut loc partidele echipelor din Grupa Valorică C, contând pentru etapă a 11-a din sezonul regulat.

Rezultate:

CSM 2007 Focșani                -   CN Aurel Vlaicu București       76-47

CSM Sighetu Marmației      -    CS Municipal Târgu Mureș     80-107

ACS Târgu Jiu                         -   CS Rapid București                   70-67

CSM VSKC Miercurea Ciuc  -   CSM Phoenix CSU Galați          70-89

CS Agronomia București     -   CS Universitatea Cluj                84-67

Cele mai notabile performanțe ale acestei etape au fost:

Kyle Mathew Kilgore, de la CSM 2007 Focșani, a fost autorul 22 de puncte, 13 recuperări, 3 pase decisive și 5 mingi câștigate, pentru un indice de eficiență de 33.

În cel mai interesant duel al acestei etape, cel între CSM Sighetu Marmației și CS Municipal Târgu Mureș, s-a remarcat Szabolcs Santa, cu 19 puncte, 14 recuperări și 3 pase decisive, pentru un indice de eficiență de 35, dar și Ernests Kalve, cu 23 de puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive.

În partida încheiată cu cea mai mică diferență de scor, ce a avut loc la Sala Sporturilor Târgu Jiu, Adrian Roșu (19 puncte, 5 recuperări, o pasă decisivă) și Shawntez Maurice Patterson (21 de puncte, 8 recuperări , o pasă decisivă) au ajuns la +20 eficiență.

În duelul câștigat de CSM Phoenix Galați în deplasare, cel mai bun jucător al oaspeților a fost Phillip Miller, marcatorul a 21 de puncte, la care a adăugat 4 recuperări, 3 pase decisive și 4 mingi câștigate.

În final, cel mai bun jucător al celor de la CS Agronomia București în victoria pe teren propriu contra celor de la CS Universitatea Cluj, a fost Ghiță Balmuș, autorul a 29 de puncte, 5 recuperări, 5 pase decisive și 4 mingi câștigate, pentru un indice de eficentă de 29.

Astfel, în acest moment, CS Municipal Târgu Mureș, CSM Phoenix CSU Galați și CSM Sighetu Marmației se află la egalitate, pe prima poziție, cu un total de 21 de puncte, cu mențiunea că cea din urmă echipa are un meci disputat în plus.

De asemenea, CS Universiatea Cluj este singura echipa din Grupa C care nu a obținut până acum nicio victorie, în 12 meciuri jucate.

*foto: Zsoli Jeffwarder

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!