Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Hanna Demeter, la primul double-double sezonal

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
24.12.2015

Phoenix Galați a reușit miercuri seara să obțină cea de-a VII-a victorie din actuala ediție a Ligii Naționale și a urcat pe locul V în clasament. Fetele pregătite de Eugenio Rodrigues și Andreea Șoptică au avut o misiune ușoară pe teren propriu cu CSM Satu Mare și au obținut o victorie lejeră la 63 de puncte diferență.

O evoluție foarte bună din tabăra gălățeană a avut Hanna Demeter, principala marcatoare a partidei cu 24 de puncte, ea trecându-și în cont 20 recuperări și 2 pase decisive. În cele 34,29 de minute în care a fost prezentă pe teren, Hanna a reușit procentajele: 44,44% (8/18) la aruncările de 2 puncte, 88,89% (8/9) la linia de fault și un indice de eficiență de 34 de unități.

Ea a fost secondată de coechipiera sa, Romina Filip, care a fost aproape de un triple double-double: 20 puncte, 9 recuperări, 9 pase decisive dar și 3 intercepții. Căpitanul de la Phoenix a fost prezentă pe teren 28,10 minute și a avut ca procentaje: 44,44% (4/9) la aruncările de 2 p, 66,67 (2/3) la aruncările din afara semicercului, 75% (6/8) la aruncările de la linia de fault și un indice de 33 unități ca eficiență.

sursa foto: Viorel King 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!