Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hardy și Cooper, cei mai eficienți jucători ai lui CSU în primul meci cu BC Mureș

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
13.04.2017

CSU Sibiu a câștigat prima partidă din seria cu BC Mureș Tg. Mureș. Încurajați de o sală plină, jucătorii lui Dan Fleșeriu au condus în cea mai mare a partidei, iar la final și-au adjudecat victoria la o diferență de 10 puncte: 76-66. Cei mai eficienți bachetbaliști ai lui CSU Sibiu au fost americanii Kevin Hardy și Chris Cooper

Kevin Hardy a fost principalul marcator al lui CSU Sibiu. Hardy a înscris 18 puncte în urma a 2/3 de 3 puncte, 5/9 de 2 puncte și 2/4 libere. În cele 35:15 minute petrecute pe teren, Kevin Hardy a mai înregistrat 6 recuperări, 3 pase decisive, 4 intercepții și un capac, pentru un indice al eficienței de 22 de unități. 

O mare contribuție la victoria sibienilor a avut și Chris Cooper, care a terminat partida în double-double. Americanul a evoluat 28:15 minute și a strâns 11 puncte și 14 recuperări. Cooper a acumulat un indice al eficienței de 17 unități. 

Meciul doi dintre BC CSU Sibiu și BC Mureș Tg. Mureș se joacă vineri, 14 aprilie, de la ora 18 și va fi transmis în direct pe Digi Sport 3. 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!