Stiri

Hedo Turkoglu a ajuns la Los Angeles Clippers

Dan Oancia

Dan Oancia
13.09.2014

Experimentatul baschetbalist turc, Hedo Turkoglu, a semnat pe un sezon cu echipa lui Chris Paul, Los Angeles Lakers. În vârstă de 35 de ani, acesta și-a început cariera în țara sa natală, la 18 ani, și a evoluat pentru patru sezoane la Efes Pilsen, în perioada 1996-2000.

S-a remarcat încă din primii ani ca baschetbalist profesionist, astfel că după sezoanele jucate în Turcia a ajuns direct în NBA. Prima sa echipă din campionatul nord american de baschet a fost Sacramento Kings, unde a jucat trei sezoane. După un an în care a îmbrăcat maioul celor de la San Antonio Spurs, Turkoglu a ajuns la Orlando Magic, acolo unde a și-a petrecut cea mai mare parte a carierei sale. La capătul primelor patru sezoane la Magic, turcul a jucat pentru un an și la Toronto Raptors (2009-2010), dar a revenit ulterior în Orlando, pentru care a evoluat până la finele sezonului trecut.

Turkoglu a semnat prima dată cu Clippers pe data de 16 ianuarie 2014 un contract scadent până la finele sezonului. În 38 de meciuri pentru echipa din California a avut medii de 3 puncte și 2.3 recuperări.

La Campioantul Mondial din 2010 organizat de țara sa, Hedo Turkoglu a reușit să obțină medalia de argint cu Turcia, cedând în finală cu scorul de 64-81 în fața Statelor Unite ale Americii.

*foto: ballislife.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate