Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Horaţiu Floca: „Popescu se va integra rapid în noua configuraţie a echipei”

Dan Oancia

Dan Oancia
09.11.2017

Anunţul făcut de site-ul oficial al celor de la BC CSU Sibiu confirmă sursele totalbaschet.ro, care a scris ieri că Bogdan Popescu se pregăteşte să revină la Sibiu. Este oficial, pentru că „Pope” a fost anunţat ca readus pe Cibin, după ce a jucat la începutul acestui sezon pentru Timba Timişoara.

În opinia directorului BC CSU Sibiu, Horaţiu Floca, pivotul veteran nu  va avea probleme de acomodare. „Prin acest transfer reuşim să completăm lotul pe un post unde eram descoperiţi. Bogdan este un jucător care a demonstrat cât de important este pentru echipă. Avem mare încredere în el. Staff-ul tehnic şi managementul echipei îl apreciază extrem de mult. Ştim că este unul dintre preferaţii suporterilor. Dincolo de performanţele din teren, Popescu este un jucător extrem de important în coeziunea echipei. Suntem siguri că se va integra rapid în noua configuraţie a echipei şi îşi va aduce aportul în teren”, a declarat Horaţiu Floca, directorul BC CSU Sibiu, potrivit csusibiu.ro.

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu BONO :

    Bravo!
    Ati luat o decizie foarte buna aducandu-l inapoi pe Pope.
    Felicitari!

    cu 6 ani în urmă (10.11.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!