Stiri Acvile

Horia Păun: „Ne dorim să folosim această oportunitate pentru a promova nu numai baschetul românesc, ci și Clujul și România în lume”

Paul Olar

Paul Olar
12.12.2015

Baschetul românesc a primit astăzi o veste excepțională. Orașul Cluj-Napoca va organiza, în anul 2017, o grupă a Campionatului European de seniori.

Prezent la ceremonia de la Munchen, Horia Păun a transmis o declarație prin intermediul Federației Române de Baschet.

„Este un lucru extraordinar pentru baschetul românesc și pentru România! Mai ales că este pentru prima dată în istorie când într-un oraș din țara noastră, respectiv în municipiul Cluj-Napoca, se vor desfășura meciurile uneia dintre grupele din prima fază a EuroBasket. Desigur, decizia de azi a Board-ului FIBA Europe ne onorează foarte mult, dar ne și obligă, fiind o provocare deosebita… Trebuie să ne prezentăm în toamna anului 2017 la cel mai înalt nivel, atât din punct de vedere organizatoric, cât și sportiv, și am convingerea că vom putea demonstra că România poate organiza competiții baschetbalistice majore. Avem deja un plus de experiență la nivel organizatoric după ce în vara aceasta am reușit cu brio la Timișoara și Oradea să ne ridicăm la standardele impuse de FIBA pentru EuroBasket Women 2015, primind aprecieri internaționale în acest sens, iar acum ne dorim să fim din nou la înălțime. Totodată, ne dorim să folosim această oportunitate cu semnificație istorică pentru a promova nu numai baschetul românesc, ci și Clujul și România în lume!”.

*Foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!