Stiri

Houston Rockets trimite seria cu LA Clippers în decisiv, după o revenire de senzație în meciul 6

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
15.05.2015

Houston Rockets a rămas în viață în seria cu Los Angeles Clippers după o revenire miraculoasă în ultimul sfert al meciului 6. Texanii s-au impus cu scorul de 119-107, grație unui sfert patru în care s-au impus cu scorul de 40-15 și au lăsat fără glas audiența de la Staples Center din Los Angeles.

Elevii lui Doc Rivers au irosit un avantaj de 19 puncte avut la finalul sfertului 3 și totodată accederea în prima finala a Conferinței de Vest din istoria francizei. Corey Brewer a fost artizanul revenirii lui Rockets, extrema marcând 15 puncte din 19 ale sale în ultimul sfert. Josh Smith a contrbuit și el cu 19 puncte pentru texani, din care 14 au venit tot în sfertul decisiv. Conduși cu scorul de 87-68, elevii lui Kevin McHale au reușit un parțial de 51-20 până la finalul partidei și au salvat miraculos această serie.

Dwight Howard a fost cel mai bun jucător al partidei. Pivotul „rachetelor” a terminat în un double-double, 20 de puncte și 21 de recuperări, la care a mai adăugat o pasă decisivă, o intercepție și 2 capace în 40 de minute jucate. James Harden a fost cel mai bun marcator al texanilor cu 23 de puncte însă aceasta nu s-a aflat pe parchet în momentul reveniri echipei sale.

Chris Paul a făcut a un meci excelent pentru Clippers, încheiat cu 31 de puncte, 11 pase decisive și 7 recuperări. Blake Griffin a fost și el la înălțime cu 28 de puncte, 8 recuperări și 2 pase decisive, însă aceste performanțe au fost insuficiente pentru ca echipa din L.A să treacă în runda următoare.

Meciul decisiv dintre Houston Rockets și Los Angeles Clippers este programat pentru 17 mai și va fi găzduit de Toyota Center, arena de casă a texanilor.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate