Stiri

Houston Rockets, victorie spectaculoasă împotriva celor de la Denver Nuggets

Eduard Popa

Eduard Popa
08.01.2019

james harden houston denver

Houston Rockets a reușit o victorie importantă pe teren propriu, scor 125-113, în fața liderului Conferinței de Vest, Denver Nuggets.

Denver a început cu o apărare extrem de agresivă la MVP-ul ligii, James Harden, care a fost limitat la doar 4 puncte până în ultimele 2 minute ale meciului. Fiind mereu dublat, Harden a încercat și în multe momente a reușit să scoată mingea pentru Clint Capela, spre inel, sau pentru PJ Tucker, la 3 puncte. În ultimele două minute ale primei reprize Harden a luat foc și a înscris nu mai puțin de 12 puncte, inclusiv un four-point play spectaculos după un ankle breaker după urma căruia a avut de suferit Jamal Murray.

La pauză Houston Rockets conducea cu 70-60. Denver a câștigat sfertul trei, cu Nikola Jokic în prim plan și s-a apropiat la 7 puncte, dar Harden, Tucker și Gerald Green au continuat recitalul de la 3 puncte și a ținut trupa din Colorado la distanță. În cele din urmă scorul final a fost 125-113.

James Harden a reușit 32 de puncte și 15 pase decisive, în timp ce Clint Capela a reușit un career-high 31 de puncte, cu 9 recuperări, PJ Tucker 21 de puncte cu 7/11 de la 3 puncte și Gerald Green tot 21 de puncte, cu 6/10 de la 3. De altfel, Houston a adunat 22/47 de la 3 puncte (47%) și 27/34 de la libere (79,4%).

De partea cealaltă, Nikola Jokic a adunat un nou double-double, cu 24 de puncte, 13 recuperări dar și 8 turnovers, în timp ce Monte Morris a contribuit de pe bancă cu 21 de puncte.

În ciuda acestei înfrângeri, Denver conduce în continuare Conferința de Vest, cu un bilanț de 26-12, în timp ce Houston este pe șase, cu 23-16, după un start extrem de dificil de sezon.

*foto: nba.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!