Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Şapera: “Îmi cer scuze faţă de spectatorii piteşteni”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
24.10.2014

Sapera

BCM U Piteşti a înregistrat joi primul insucces al acestui sezon competiţional. Într-un meci restant din etapa a doua a Ligii Naţionale de Baschet masculin, echipa argeşeană a fost învinsă de Energia Târgu-Jiu, scor 60-83.

Iată ce a declarat Hristu Şapera, tehnicianul violeţilor, la finalul jocului:

În primul rând vreau să încep prin a-mi cere scuze faţă de spectatorii noştri, care au venit în această seară pentru a ne sprijini. Este cea mai usturătoare înfrângere pe care am suferit-o acasă şi pot spune că sunt profund dezamăgit de acest meci. În plus, lucrul care mă deranjează cel mai mult nu sunt cele două puncte pe care le-am pierdut, dar am arătat ca o echipă fără atitudine, am arătat ca o echipă care nu s-a luptat şi lucrurile nu pot rămâne aşa. Nu pot accepta ca noi să avem în echipă jucători care pur şi simplu cedează. Aceste lucruri nu vor rămâne aşa. Din punct de vedere defensiv, în special pe poziţiile 4-5, am avut probleme majore. Am avut doi jucători în echipa adversă care au totalizat căte 25 şi 19 puncte. Este vorba despre Larry Turner, respectiv Nemanja Milosevic. Aceasta a fost principala problemă tactică a noastră, după care, ca un domino, am cedat cu totul. Aşa ceva nu este posibil. Vor fi luate măsurile necesare.

La Târgu-Mureş ne-am dorit foarte mult să câştigăm, a fost o emoţie deosebită la acel meci pentru că am dorit să obţinem victoria pentru domnul Ziguli. Cred că în felul acesta am arătat o altă faţă şi un alt spirit. Numai că acest spirit nu l-am arătat astăzi şi din punctul meu de vedere acest lucru nu este admisibil. Noi vrem să îi dedicăm domnului Ziguli întreg sezonul, nu o victorie. Vrem să facem un sezon reuşit şi vrem să ne luptăm până la capăt pentru a avea o clasare cât mai bună în acest campionat foarte puternic.

BCM U Piteşti va evolua duminică pe teren propriu, cu începere de la ora 18:00, în faţa luo Gaz Metan Mediaş. Jocul va conta pentru etapa a 4-a a LNBM.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!