Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Şapera: "Îmi doresc ca jucătorii mei să intre foarte motivaţi în teren"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
13.12.2013

Sapera

Tehnicianul echipei piteştene a vorbit despre întâlnirea pe care echipa sa o va susţine în cursul zilei de sâmbătă, de la ora 17:30, cu Gaz Metan Mediaş.

Domnule Şapera, cât de repede s-a trecut după eşecul de la Craiova?

Pe mine personal mă interesează foarte mult ca noi să ne canalizăm toată energia pentru meciul cu Mediaş. Este lucrul cel mai important acum, înainte de pauza dintre tur şi retur. Este foarte, foarte important ca noi să câştigăm acest meci. 

Cum priviţi această partidă cu Mediaşul?

Mediaşul este o echipă foarte bună şi rămâne una din echipele foarte puternice ale campionatului. Au ceva probleme, este adevărat, dar au mulţi jucători foarte buni, cu experienţă în campionat şi reuşesc se pare în EuroChallenge să joace foarte, foarte bine. Pentru ei este o ultimă şansă aş putea spune în campionat să termine turul cât de cât acceptabil, pentru lotul de jucători şi pentru echipa pe care o au. Sunt sigur că vor veni aici să dea totul pentru a câştiga acest meci.

Piteştiul prin ce poate face diferenţa? Prin ce poate câştiga?

Îmi doresc ca jucătorii mei să intre foarte motivaţi în teren, să aibe foarte multă energie, mult mai multă energie. Trebuie să facem risipă de energie şi să arătăm ce am arătat în acest campionat şi în special acasă. Am rămas datori aproape la fiecare meci din deplasare cu acest lucru, dar sper eu că în acest meci ne vom revanşa. Ne dorim ca publicul să fie alături de noi şi să ne transmită această energie pentru că este un moment delicat.

Partida va fi transmisă în direct de Digi Sport 3.

1 comentariu la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Marinescu Irinel :

    Public
    Sala va fi alaturi de baieti.Sa speram ca nu ne vor dezamagii.

    cu 10 ani în urmă (13.12.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!