Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Şapera: "Meciul cu Steaua este o finală pentru noi"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
08.02.2014

Sapera

BCM U Piteşti va întâlni Steaua CSM EximBank Bucureşti, în cadrul etapei a 17-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin. Baschetbaliştii argeşeni revin în faţa propriilor suporteri, după ce în etapa precedentă au învins în fieful vicecampioanei, BC Mureş, scor 105-98.

Hristu Şapera, tehnicianul echipei din Trivale, a prefaţat întâlnirea cu Steaua CSM EximBank.

Domnule Şapera, cum a fost partida de la Târgu Mureş?

Pentru cine a văzut meciul, a văzut că a fost un meci foarte spectaculos, dramatic pe final, dar una peste alta cred că am fost echipa mai bună şi am meritat să câştigăm.

Cât de importantă este această victorie, după cea reuşită împotriva campioanei?

Cum am mai spus, acest campionat este unul foarte echilibrat şi oricine poate învinge în orice meci. De această dată am câştigat noi. Este normal, am fost echipa mai bună. Am câştigat două puncte şi nimic mai mult. Sunt victorii de moral, sunt victorii pe care lumea le aplaudă poate mai mult decât altele, dar valorează tot două puncte. Trebuie să înţelegem acest lucru deoarece campionatul se desfăşoară pe parcursul a multor etape şi mai avem foarte, foarte mult de muncă.

Acum, pentru echipă, urmează meciul cu Steaua....

Da. Noi ne dorim victoria ca în orice meci. Acum poate va fi un pic mai greu pentru că venim după două meciuri cu două echipe puternice. Moralul într-adevăr este ridicat, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, deoarece meciul cu Steaua este extrem de dificil. Steaua este o echipă cu jucători foarte, foarte experimentaţi, cu un antrenor foarte bun, şi o echipă care va veni aici să îşi joace ultima şansă pentru calificarea în play-off. Practic este o finală pentru noi şi trebuie să înţelegem foarte repede că aceste meciuri cu Asesoftul şi cu Mureşul s-au terminat. Trebuie să muncim foarte serios şi să abordăm foarte serios acest meci.

Partida dintre BCM U Piteşti şi Steaua CSM EximBank va avea loc luni (10.02), cu începere de la ora 18:00, şi va fi transmisă în direct de Digi Sport 3.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!