Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Şapera: "Mergem la Oradea încrezători în şansa noastră de a câştiga"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
21.02.2014

Sapera

După victoriile la rând cu CSU Ploieşti, BC Mureş, Steaua CSM EximBank şi CS Farul Constanţa, formaţie din Trivale va da piept cu o altă echipă puternică a Ligii Naţionale. În etapa a 19-a, BCM U va întâlni în deplasare pe CSM Oradea.

Hristu Şapera a vorbit despre acest joc, cât şi despre meciul câştigat weekend-ul trecut la Constanţa.

Domnule Şapera, echipa vine după victoria de la Constanţa. Ce puteţi spune despre acest joc?

A fost un meci pe care era normal să îl câştigăm şi de care aveam nevoie. Din păcate, Marian Minea s-a accidentat un pic în acest meci şi va fi indisponibil probabil săptămâna aceasta. Pentru mine, fiecare jucător este important atât în meci cât şi în antrenamente. Eu zic că am făcut un antrenament bun la Constanţa, am câştigat două puncte şi acum putem să ne pregătim pentru următoarele meciuri. 

Cum vedeţi meciul de la Oradea?

Oradea este una dintre favoritele acestui campionat, mai ales acasă sunt cu atât mai puternici. Au dat dovadă de anumite oscilaţii în joc, în câteva meciuri, dar rămân tot acea echipă puternică care reuşeşte să câştige indiferent că joacă mai slab. Ei îşi vor dori să îşi apere avantajul terenului propriu şi poziţia din clasament, pentru că se luptă pentru primele locuri în campionat, dar noi mergem acolo încrezători în jocul nostru şi încrezători în şansa noastră de a câştiga.

Va fi un prim meci dificil, dintr-o serie foarte puternică...

Intrăm într-o perioadă foarte complicată. Este o perioadă în care ne putem apropia şi mai mult de play-off, dar în acelaşi timp ne putem şi îndepărta. Avem patru meciuri foarte dificile, dintre care două deplasări şi două meciuri extrem de grele acasă. Vorbesc aici despre deplasările de la Oradea şi de la Cluj, meciul foarte important pentru noi cu Energia Rovinari de acasă, din mijlocul săptămânii, şi ulterior din nou un meci acasa pe care suntem obligaţi să îl câştigăm, contra Sibiului, liderul la zi al campionatului. Este important să fim concentraţi în fiecare dintre aceste meciuri. Nu putem să abordăm niciun meci altfel decât la victorie.

Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 16:15, şi va fi transmisă în direct de Digi Sport.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!