Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Şapera: “O victorie meritată a Sibiului”

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
24.11.2013

BCM U Piteşti a pierdut confruntarea cu CSU Atlassib Sibiu, cu scorul de 91-71. Hristu Şapera, antrenorul piteştenilor, a declarat că au pierdut în faţa unui adversar care se află într-o formă foarte bună.

“A fost un meci greu, un meci normal de campionat, contra unui adversar dificil şi care este într-o formă foarte bună în acest moment. Cred că am jucat aşa cum trebuie şi cum putem să jucăm noi doar o parte din meci, după care efortul nostru, mai ales din defensivă nu a fost cel care trebuia. O victorie meritată a Sibiului şi o înfrângere care nu ştiu dacă ne va costa pe noi atât de mult, dar clar era un moment bun al nostru. Am avut posibilitatea de a lega nişte victorii şi am scăpat această şansă. Am intrat un pic moi după pauză, cred că Sibiul a fost foarte montat, au jucat foarte dur, foarte agresiv şi noi nu am răspuns la fel.

Noi suntem o echipă muncitoare, o echipă care trebuie să se bată atât fizic cât şi psihic şi în orice moment al jocului când nu facem acest lucru, ne costă. Nu am putut opri anumiţi jucători ai Sibiului. Este adevărat că sunt jucători foarte buni şi că sunt într-o formă foarte bună în acest moment, dar dacă vrem să avem şanse la play-off trebuie să facem acest lucru.

Este un campionat imprevizibil, au fost rezultate contradictorii şi nu poţi spune că există o favorită certă chiar şi la câştigarea campionatului sau nu există nicio favorită certă în niciun meci. Aşa cum am mai spus-o, Sibiul este surpriza acestui campionat şi se pare că ei joacă foarte bine. Orice meci este deschis oricărui rezultat şi cred că în continuare va fi un campionat foarte dur.”

Foto: Andor Marton

 

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!