Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Şapera: "O victorie ne-ar apropia foarte mult de play-off"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
21.03.2014

Sapera

BCM U Piteşti o va întâlni în propriul fief pe SCM U Craiova, în runda a 24-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin. Piteştenii au disputat partida din etapa precedentă cu BC Timba, sala bănăţenilor fiind ocupată.

Hristu Şapera, tehnicianul formaţiei din Trivale, a prefaţat duelul cu echipa olteană.

Domnule Şapera, cum a fost fără meci disputat etapa precedentă?

Din punctul meu de vedere nu a fost foarte bine pentru că eu prefer să avem un ciclu săptămânal de antrenamente, cu meci la sfărşit. Pauza ne scoate un pic din ritm dar încercăm să compensăm acest lucru.

Pentru echipă urmează întâlnirea cu Craiova, o echipă puternică...

Craiova este o echipă cu foarte mulţi jucători buni, cu jucători români buni. Au o rotaţie de 7 străini şi sunt o echipă care a acumulat şi multă experienţă, jucând în Liga Balcanică. Este o formaţie care te poate surprinde în orice moment. Ne aşpteptăm la un meci foarte dificil şi foarte important pentru noi.

O victorie ar face mai accesibilă calificarea în play-off...

Da, este adevărat că o victorie cu Craiova sâmbătă ne-ar apropia foarte mult de play-off. Înţelegem acest lucru şi vom încerca să dăm totul pentru a câştiga.

Startul întâlnirii se va da sâmbătă, de la ora 18:00.

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova adiro :

    locul 4
    Are dreptate dl Sapera(un antrenor foarte bun,pe care mi l-as dori la Craiova))dar si o victorie a noastra ne-ar apropia de locul 4.Pana la urma cine-i mai bun sa castige,dar eu cred ca noi vom fi aceia,mai ales ca baietii vor avea sprijinul nostru si se vor simti ca-n Polivalenta.FORZZA STIINTA!!!

    cu 10 ani în urmă (21.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!