Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Şapera: “Pe final am avut destule șanse de a egala”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
20.01.2014

Foto: Andor Marton

Pitestiul a pierdut și returul cu BC Timișoara, iar antrenorul Hristu Şapera regretă faptul că deși echipa sa a revenit pe final nu a reușit în niciun moment să preia conducerea. 

Scorul întâlnirii a fost 79-73,  iar la finalul meciului tehnicianul a declarat:

 “A fost un meci cu două reprize total diferite, noi am făcut o primă repriză catastrofală atât în apărare cât și în atac. E adevărat că Timișoara a avut niște procentaje foarte bune, dar au venit pe fondul unei aparari foarte slabe a noastre. În repriza a doua am arătat o altă față, am jucat mult mai bine decât Timișoara, dar este foarte greu să surmontezi o diferență de 20 de puncte în deplasare. 

Noi rămânem cu regretul primului meci din campionat cu Timișoara când consider că meritam să câștigăm, dar este un campionat foarte dificil și foarte lung și mai sunt multe etape de jucat. Consider că trebuie să ne jucăm șansa până la capăt. Acum pe final am avut destule șanse de a egala în repriza a doua, dar din păcate nu s-a întâmplat asta și ne-a costat”€œ

 În urma acestei înfrângeri, Pitestiul a ajuns la 7 victorii și 7 înfrângeri în campionat. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!