Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Şapera: "Sibiu este surpriza acestui campionat"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
22.11.2013

Sapera

Hristu Şapera a vorbit despre jocul din etapa a noua în care echipa sa va întâlni în deplasare pe CSU Sibiu.

Domnule Şapera, cum este să lucraţi cu băieţii după o victorie?

De lucrat, se lucrează. Important este să lucrezi şi când pierzi un meci şi când îl câştigi. Pentru noi acest lucru va fi important de-a lungul sezonului deoarece este un sezon greu şi vor fi cu siguranţă şi victorii şi înfrângeri. Trebuie să ne păstrăm aceeaşi concentrare indiferent de rezultatul partidei.

Toată lumea va fi cu ochii pe acest duel, Sibiu - Piteşti...

Sibiu este surpriza acestui campionat aş putea spune eu. Au pierdut un singur meci până acum şi într-adevăr au o echipă bună în acest an. Am văzut lucrul acesta încă de la turneul amical din presezon. Sunt echilibraţi pe posturi şi vin după o serie foarte lungă de victorii. Noi cred că ne-am reabilitat un pic după meciul contra Clujului şi cred că avem un moral bun pentru a aborda această partidă, foarte dificilă de altfel. Va fi greu, dar trebuie să ne luptăm şi să încercăm să scoatem cele două puncte de la Sibiu.

La Sibiu, publicul începe să umple din nou sala. Va fi acesta un impediment în plus pentru formaţia dumneavoastră?

Sibiul are o sală în care spectatorii contează foarte mult. Au nişte fani fideli. Au fost şi în perioadele mai puţin reuşite ale lor. Ei chiar au avut câţiva ani nereuşiţi. Este clar că cei de la Sibiu în acest an vor avea parte de foarte mulţi suporteri la sală. Este un mediu plăcut pentru a juca baschet din punctul meu de vedere. Întotdeauna, eu, personal, m-am simţit foarte bine la Sibiu şi cu aceşti fani. Este mult mai plăcut să câştigi în aceste condiţii.

Partida dinte CSU Sibiu şi BCM U Piteşti va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 18:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!