Stiri Vulturi

Hristu Şapera: „Sunt două dueluri foarte puternice, dar trebuie să avem atitudinea corectă”

Eduard Popa

Eduard Popa
18.11.2017

hristu sapera nationala romania

România va începe săptămâna viitaore aventura în preliminariile Campionatului Mondial de baschet din 2019. „Vulturii” atacă meciurile cu Italia şi Olanda cu un nou staff tehnic: principalul Zare Markovski şi secunzii Mihai Silvăşan şi Hristu Şapera.

Tehnicianul lui BCM U Piteşti, Hristu Şapera, a vorbit pentru Total Baschet despre următoarele dueluri de pe 24 noiembrie cu Italia şi de pe 27, cu Cluj.

„Italia este o forţă mondială în baschet. Olanda este o echipă care are jucători în ACB, jucători în prima ligă din Germania. Are în Henk Norel un jucător exponenţial pentru ei şi un jucător care este dominant chiar şi în ACB. Sunt două dueluri foarte puternice, noi trebuie să avem atitudinea corectă. În primul rând acest lucru va conta şi sper să avem şi rezultate. Încercăm o întinerire a lotului, încercăm să aducem jucători noi, ca ei să primească mai multă responsabilitate, mai multă importanţă şi sper şi în acest proces de revigorare a naţionalei.”

Antrenorul secund al naţionalei a vorbit şi despre numărul mare de jucători tineri care se află în lotul lărgit al tricolorilor:

„Sunt câţiva jucători tineri care vor prinde echipa naţională şi nu numai că vor prinde, dar vor fi şi jucători importanţi. Kuti este deja un jucător important, Emi Căţe este la fel, un jucător care ne poate ajuta foarte mult în acest moment, dar depinde de ei să demonstreze şi să fie pregătiţi să profite de această oportunitate.”

România debutează la Torino, împotriva Italiei, pe 24 noiembrie. Între timp, Federaţia Română de Baschet a anunţat faptul că s-au pus la vânzare bilete pentru meciul de la Cluj, cu Olanda. 

*foto: facebook BCM U FC Argeş Piteşti

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!