Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Şapera: "Toată energia şi concentrarea noastră trebuie să se canalizeze pe meciul de mâine"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
02.05.2014

Sapera

După o pauză de şapte ani, BCM U Piteşti a obţinut o victorie în play-off. În Meciul 3 al seriei cu BC Mureş, baschetbaliştii argeşeni s-au impus cu scorul de 84-79. Astfel, scorul la general a devenit 1-2.

Hristu Şapera a vorbit despre acest succes cât şi despre problemele ce există la Sala Sporturilor, în cadrul conferinţei de presă.

Ce ne puteţi spune despre această victorie?

Am avut un meci dificil, aşa cum ne şi aşteptam. S-a dovedit faptul că Mureşul este o echipă cu bancă lungă, cu foarte mulţi jucători care pot intra în rotaţie şi pot ajuta. Ştiam acest lucru. Noi suntem totuşi o echipă foarte bună în meciurile de acasă şi cred că astăzi pe departe am fost echipa mai bună, în pofida scorului atât de strâns. Din punctul meu de vedere, fără o victorie mâine nu am câştigat nimic astăzi. Scopul nostru este să ne întoarcem la Târgu Mureş. Toată energia şi concentrarea noastră trebuie să se canalizeze pe meciul de mâine. Ne va fi greu. Mureşul a reuşit să-şi odihnească o parte din jucători, în timp ce noi am avut câţiva jucători cu peste 30 de minute. Aşa cum am spus de fiecare dată, eu am încredere în această echipă. Ne vom lupta până la capăt, cu ultimul gram de energie. Cred eu că vom fi învingători. Aş vrea să spun eu că din păcate sala nu s-a prezentat în condiţii normale. Am avut probleme cu acest lucru, nu ne antrenăm de 2 săptămâni, iar astăzi ambele echipe au fost dezavantajate pe rând de acest aspect.

Jucătorii se pot accidenta datorită parchetului umed... Şi astăzi au fost câteva astfel de faze...

Da, au fost câteva faze în care s-a întâmplat aşa, chiar în unele momente importante. Nu trebuie să se întâmple aceste lucruri şi cred că ca ar trebui să existe mai multă atenţie la aceste detalii.

Ce puteţi spune de publicul prezent la sală?

Eu cred că nu am avut asemenea atmosferă până în acest moment. Desigur, în emoţiile partidei oarecum am fost purtaţi de fanii noştri. Cred că play-off-ul este un motiv de sărbătoare şi cred că ei au fost la înălţime astăzi. Îi aşteptăm şi mâine şi sper să le facem cadou o nouă victorie.

Meciul 4 se va desfăşura sâmbătă cu începere de la ora 18:15.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!