Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Şapera: "Va fi o luptă foarte grea"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
25.01.2014

Hristu Sapera

După eşecul înregistrat pe terenul lui BC Timişoara cu scorul de 89-83, BCM U Piteşti se pregăteşte de un alt meci foarte greu. De data aceasta, elevii lui Hristu Şapera vor evolua în faţa propriilor suporteri. Duminică seară cu începere de la ora 18:00, BCM U va da piept cu campiona en-titre, CSU Asesoft Ploieşti.

Acest duel a fost prefaţat chiar de tehnicianul formaţiei piteştene, Hristu Şapera. 

Domnule Şapera, cum priviţi duelul cu Asesoft Ploieşti?

Privim acest meci ca pe oricare altul din campionat. Îl privim încrezători, ne dorim să facem un meci bun şi să îl câştigăm. Ar fi o victorie foarte importantă pentru noi, deşi este extrem, extrem de greu.

Pe băieţi cum i-aţi simţit? Au trecut peste eşecul de la Timişoara?

Trebuie să trecem foarte repede. A fost o înfrângere foarte grea pentru noi, prin prisma faptului că Timişoara este o contracandidată în lupta pentru accederea în play-off. Trebuie să trecem foarte repede peste acest joc, trebuie să reuşim să ne impunem ritmul nostru de joc, nu aşa cum am făcut-o la Timişoara. Dacă vom face lucrurile acestea, vom putea să ne atingem obiectivele.

Asesoftul este o echipă ce poate fi bătută în unele momente?

Orice echipă din campionat are momente slabe ale jocului, mai puţin reuşite. Dacă reuşeşti să speculezi acele zile, ai şansa ta pe care trebuie să o joci. Asesoftul este o echipă foarte puternică, poate cu cel mai bun lot din ultimii ani, cu jucători foarte, foarte buni. Va fi o luptă foarte grea.

Ce ne puteţi spune de noile achiziţii, Edi Sinadinovic şi Marian Minea?

Edi a jucat deja pentru noi. A făcut două meciuri foarte bune din punctul meu de vedere, împotriva Clujului. Nu a avut un meci foarte bun la Timişoara, dar aş putea spune că a fost în nota echipei. Este un jucător care zic eu că pe viitor ne va ajuta foarte, foarte mult. Este un băiat care munceşte, este un băiat serios şi cred că se va putea integra. Marian nu a evoluat pentru noi deoarece făcuse decât un antrenament. Din acest motiv nu l-am putut folosi, dar este un jucător pe care îl cunoaştem şi care prin prisma faptului că este un jucător român ne poate ajuta mult.

Argeşenii se află pe poziţia a noua a clasamentului, cu 22 de puncte acumulate. 

Partida dintre BCM U Piteşti şi CSU Ploieşti va fi transmisă în direct de Digi Sport 3.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!