Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Șapera: „În prima repriză am fost încă în autocar”

Eduard Popa

Eduard Popa
14.11.2017

hristu sapera bcm u pitesti

BCM U Pitești a reușit o victorie clară cu Dinamo București în deplasare în partida care a încheiat etapa a șasea a LNBM, scor 89-58.

Antrenorul oaspeților, Hristu Șapera, a comentat pentru Total Baschet duelul dintre echipa sa și tânăra formație dinamovistă, care a reușit să țină pasul timp de 20 de minute cu argeșenii.  

„Întotdeauna astfel de meciuri prezintă o altfel de provocare. Am început un pic cam târziu meciul. Cred că în prima repriză am fost încă în autocar. E și meritul celor de la Dinamo care s-au luptat și s-au folosit de acest aspect. Dar am arătat o a doua repriză în care am jucat baschetul nostru normal și am făcut diferența. Întotdeauna e dificil să tratezi un astfel de meci. Această relaxare nu trebuia să intervină, deși este pe de o parte normală. Sunt mulțumit că am câștigat și acest meci. Avem cinci victorii consecutive și trebuie să ne pregătim pentru a doua parte a campionatului.”

Tehnicianul argeșenilor a avut și cuvinte de laudă pentru tinerii adversari de luni:

„Cred că sunt câțiva jucători tineri care au atitudine bună. Trebuie să lucreze mult din punct de vedere tehnic și tactic, dar am văzut o atitudine bună la mulți dintre ei și acest lucru ne dă încredere că vor putea unii dintre jucătorii importanți ai Diviziei A.”

Hristu Șapera va face parte din staff-ul tehnic al naționalei României care va pleca în cantonament pe 19 noiembrie pentru preliminariile Cupei Mondiale din 2019. După aceea BCM U Pitești va întâlni pe teren propriu Poli Iași, la începutul lunii decembrie.

*foto: facebook BCM U FC Argeș Pitești

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Pitesti
    Victoria e victorie. 31 puncte. Imi pare rau ca nu am ajuns la meci. Felicitari antrenorului pentru faptul ca a avut un rol important in a-i aduce pe jucatori la forma lor normala. E greu sa te motivezi pentru un astfel de meci.

    cu 6 ani în urmă (14.11.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!