Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Șapera: „A fost pe muchie de cuțit. Jucătorii noștri au arătat caracter”

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
18.03.2018

sapera pitesti steaua

BCM U Pitești a pierdut duelul cu CSM Steaua București, scor 80-77, în etapa a XXI-a a sezonului regulat al Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Antrenorul argeșenilor, Hristu Șapera, a comentat partida împotriva Stelei și a lăudat atitudinea jucătorilor săi:

„A fost un meci pe muchie de cuțit, un meci în care fiecare punct a făcut diferența, fiecare moment de joc. Ei au făcut un run pe o anumită porțiune a jocului, noi am trebuit să alergăm după ei, dar jucătorii noștri chiar s-au luptat și nu au cedat în niciun moment, indiferent de ce probleme am avut. Sunt mulțumit de modul în care s-au luptat. Desigur nu am jucat cum ne-am dorit pe alocuri, pe de altă parte a trebuit să ajustăm. Andriy Agafonov sper să nu aibă o accidentare prea serioasă pentru că avem deja o rotație cam scurtă pe pivoți. Titus a jucat 35 de minute, Santa a jucat și el foarte mult. Pe om mare nu am foarte multe posibilități. Am schimbat ritmul jocului pe final, am fost aproape de a câștiga, dar Steaua a obținut victoria, merită victoria, merită felicitați, dar încă o dată spun, cred că jucătorii noștri au arătat caracter în acest meci. Rămânem în targetul nostru. Trebuie să câștigăm meciul cu Timba să ne calificăm în Top 6. Sper să ne recuperăm oamenii, să nu fie probleme nici cu Agafonov, nici cu Kostoski și să îl recuperăm cât mai repede pe Matti Nuutinen. A fost un meci echilibrat, un meci împotriva unei candidate la titlu. Și ei au avut probleme de lot. Au jucat fără Taylor, dar au putut roti. Runkauskas e un jucător care nu mai are nevoie de prezentare.”

Tehnicianul alb-violeților a vorbit și despre accidentarea pivotului Andriy Agafonov de la sfârșitul sfertului secund:

„Și statistic și ca joc, Andriy a fost cel mai consistent jucător al nostru în acest sezon. În momentul în care a jucat 15 minute, înseamnă că am pierdut din avantajele pe care le aveam. Santa a jucat foarte bine și ne-a dat un randament foarte bun, dar Agafonov era o opțiune și la poziția 4 pentru Titus. Asta le-a dat lor un plus de energie care s-a văzut și la capitolul recuperări.”

Etapa viitoare BCM U Pitești va întâlni tot pe teren propriu Timba Timișoara, în ultimul meci al sezonului regulat din LNBM.

*foto: facebook BCM U Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!